Xplora GO2

52 990 Ft 49 530 Ft

Xplora GO2

Kapcsolattartás az első telefon megvásárlása előtt.

Az Xplora GO2 órájával telefon nélkül is bármikor kapcsolatba léphettek. Az Xplora gyerekóra megoldás segít elindítani gyermekedet az önállóság felé – akkor is elérheted őt, ha iskolában van vagy barátokkal biciklizik. Biztonságosan telefonálhat, játszhat, fényképeket és izgalmas videókat készíthet és küldhet.

Gyermeked csak az általad engedélyezett személyeket hívhatja, és őt is csak azok hívhatják, akikben te szülőként megbízol.

Távolról is láthatod, gyermeked merre jár

Az Xplora alkalmazásban láthatod, gyermeked merre jár. Az alkalmazásban meghatározhatod azokat a biztonságos területeket, ahol a gyermeked tartózkodhat. Ha gyermeked be- vagy kilép egy előre meghatározott területről, azt az óra felismeri és értesítést küld neked.

Így mindig biztonságban tudhatod azt, aki a legfontosabb neked – akkor is, ha ő éppen barátokkal kirándul vagy egyedül jön haza az iskolából.

Az XGO2 gyerekóra hívásokat kezdeményezhet és fogadhat előre jóváhagyott kapcsolattartókra. Ezenkívül gyermeked fogadhat szöveges üzeneteket, hangüzeneteket, Emoji-kat és válaszolhat is rá.

Készíts képeket az órával! Az XGO2 elülső kamerája erre is ad megoldást.  A nap folyamán gyermeked megoszthatja Veled a készített képeket, követheted, hogy mit csinálnak. Tárold a képeket a galériában, és állíts be egyedi háttereket.

Legfontosabb funkciók:

  • Mobilhálózati támogatás: 4G, 3G, 2G
  • Operációs rendszer: Android 4.4 
  • Speciális támogatás: #GOPLAY kompatibilis
  • 0,3MP kamera
  • Vízálló IP67
  • 700 mAh-s akkumulátor
  • 1,4 ”TFT kijelző

Színek: fekete, rózsaszín, világoskék

GO2 feketeGO2 feketeGO2 feketeGO2 kékGO2 kékGO2 kékGO2 pinkGO2 pinkGO2 pinkGO2 zöldGO2 zöldGO2 zöld

Leírás

Az Xplora GO2 magasra teszi a mércét!

Az XGO2 egy megfizethető – ugyanakkor funkciókban gazdag – mobiltelefonos és GPS nyomkövető gyerek-okosóra. Kiváló minőségű alkatrészek és számos olyan funkció jellemzi az órát, amely elvárható egy csúcskategóriás Xplora készüléktől, az ár töredékéért.

A biztonság mindenek előtt!

Az óra teljesen GDPR-kompatibilis, az óra által rögzített adatok biztonságosan kerülnek tárolásra. Biztos lehetsz abban, hogy gyermekeid biztonságosan beszállhatnak digitális világunkba. Az XGO2 több szolgáltatást használ az okosóra helyének megtekintéséhez. Lehetőség van biztonsági zónák beállítására olyan kulcsfontosságú helyeken, mint az otthon és az iskola. Vészhelyzetben a gyermek megnyomhatja az SOS gombot, hogy informálja az elmentett vészhelyzeti kapcsolattartókat a helyzetéről.

Egyedülálló GoPlay Platform

A gyerekek még soha nem voltak kevésbé aktívak, mint manapsáég, pedig a nekik aktívnak kell lenniük, vizsgálniuk és felfedezniük a világot. Ezért indítjuk útjára a világ első mozgás-platformját, amely egyesíti a fizikai aktivitást a gyermekek szórakoztatásával.

A beépített G érzékelőkkel XGO2 óránk pontosan követheted a gyerekek lépéseit, akik az aktív mozgással megszerezhetnek Xplora érméket, amiket az úttörő  Goplay platformunkban felhasználhatnak. Regisztálj a különböző játékokban és kampányokban és gyűjtsd az Xérméket. Hogyan? Nincs más teendő, csak arra ösztönözni a gyermeket, hogy nap mint nap használja az órát és sokat sétáljon. Bizonyos játékokban az Xérmék levásárolhatók fix ajándékokra.

További információk

Tömeg 60 g
Méretek 52.5 × 15.6 × 42 mm
Szín

GO2 fekete, GO2 kék, GO2 pink, GO2 zöld

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Xplora GO2” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top