Xplora Gyerekórák

Xplora X5 Play

Az Xplora gyerekórát csak azok hívhatják, akik szerepelnek az óra kapcsolatai között (ezt a gyerekórában a „Telefon” menüpont alatt vagy az Xplora mobilalkalmazásban a „Kapcsolatok”-nál tudod leellenőrizni).Amennyiben a hívó fél szerepel a „Kapcsolatok” között, de a gyerekóra ennek ellenére sem fogadja a hívásokat, akkor ellenőrizd le, hogy a gyerekórában levő  kártyán a „Hívószámkijelzés” szolgáltatás aktív-e.

Az Xplora X5 Play gyerekóra 50 névjegyet tud tárolni. Bárki, akinek a névjegyét a mobilalkalmazás Kapcsolat menüje alatt rögzítetted, felhívhatja gyermekedet és a gyermeked is felhívhatja ezen kapcsolatok bármelyikét. Más telefonszámokról nem lehet felhívni az órát és az óráról sem lehet más irányba hívást indítani. FIGYELEM! A gyerekórát hívó félnek a hívószámküldés szolgáltatása legyen bekapcsolva, különben az óra a hívó fél telefonszámát nem ismeri fel és automatikusan elutasítja a hívást.

Az órába maximum 50 névjegyet lehet elmenteni a mobilalkalmazáson keresztül.

SOS segélyhívást egyszerre 2 személy kap.

Egyidőben, összesen 50 személy (a két adminisztrátorral együtt) csatlakoztatható az X5 Play órához. A két adminisztrátor láthatja a gyermek pozícióját a térképen az Xplora alkalmazásban, megadhat beállításokat és felvehet vagy törölhet névjegyeket. A többi kapcsolat csak hangüzeneteket, képeket és hangulatjeleket küldhet a gyermeknek, ha az Xplora alkalmazás telepítése megtörtént a mobiltelefonjukra. Az alkalmazás kapcsolatai alatt rögzített személyek akkor is fel tudják hívni az órát vagy tudnak SMS-t küldeni rá, ha nem telepítették mobiltelefonjukra az Xplora alkalmazást.

Kétféle lehetőség közül választhatsz:1. Új névjegyet az adminisztrátor manuálisan veheti fel a “Kapcsolatok” menüben. Az új kapcsolatnak az összes üzenetküldési funkció használatához le kell töltenie az Xplora alkalmazást a mobiltelefonjára és létre kell hoznia egy felhasználói fiókot.2. Ha az új kapcsolattartó már letöltötte az Xplora alkalmazást a mobiltelefonjára és regisztrált egy fiókot, akkor az Xplora alkalmazásban az “Új óra hozzáadása” funkcióval beolvashatja az óra QR kódját. Az óra adminisztrátora kapcsolatfelvételi kérelmet kap az alkalmazásában, és ha a kérelmet elfogadja, akkor az új névjegy bekerül az óra névjegyzékébe.

Először a jövőbeli adminisztrátornak le kell töltenie és telepítenie az Xplora alkalmazást és létre kell hoznia egy felhasználói fiókot, majd az órát hozzá kell adnia a fiókjához. A meglévő adminisztrátor miután jóváhagyta az óra hozzáadása kérelmet, a Kapcsolatok alatt szerkesztheti a megfelelő partner bejegyzését, és adminisztrátori jogokat is adhat neki. Minden Xplora X5 Play órának legfeljebb 2 adminisztrátora lehet.

Maximum 10 Xplora X5 Play óra tekinthető meg és kezelhető az alkalmazásban.

Az adminisztrátorok azok a kapcsolattartók (max. 2-en lehetnek), akik módosíthatják az óra összes beállításait: pl. új névjegyet tudnak felvenni, iskola módot beállítani, biztonsági zónát hozzáadni vagy változtatni stb. Ha az adminisztrátor egy új névjegyet vesz fel a Kapcsolatok közé, akkor az új kapcsolat üzeneteket küldhet és fogadhat, vagy felhívhatja a gyermeket, de nem változtathat az óra egyéb beállításain még akkor sem, ha a mobiltelefonjára telepítette az Xplora alkalmazást.

Az óra havonta körülbelül 10 MB adatot használ helymeghatározásra és frissítésekre. Ezen kívül a „Csevegés” és a képek/videók küldése/fogadása is adatforgalmat generál az alábbiak szerint:1 fotó küldése az óráról átlagosan 50kB-ot, egy 10 másodperces videó küldése az óráról átlagosan 500kB-ot igényelez az 5 GB-ra vetítve: 10 000 fotó, vagy 1000 darab rövid videó átküldésére elegendő.

Bejövő híváskor, a képernyőn a zöld gomb megérintésével tudod a hívást fogadni.

Válaszd ki a “Csevegés” menüpontot a képernyő görgetésével. A menüpontban válaszd ki azt a kapcsolatodat, akinek az üzenetét szeretnéd meghallgatni. A hangüzenet ikon megérintésével indíthatod el az üzenet lejátszását.

Csak azoknak a kapcsolataidnak tudsz hangüzenetet küldeni, akik a mobiljukra letöltötték az Xplora alkalmazást és regisztrálták a mobilszámukat az alkalmazásban.

Válaszd ki a “Csevegés” menüpontot a képernyő görgetésével. Érintsd meg azt a névjegyet, akinek az üzenetet szeretnéd küldeni Érintsd meg a mikrofon ikont és utána rögtön mondd be az üzenetedet. Erre 15 másodperc áll a rendelkezésedre.15 másodperc leteltével az óra automatikusan elküldi a hangüzenetet. Ha rövidebb üzenetet szeretnél küldeni, akkor érintsd meg a Küldés gombot.

A lépszámlálót, a képernyő görgetésével a “Lépések” menüpontban találod meg.Ha megérinted a “Lépések” ikont, akkor az óra megjeleníti a gyermeked aznapi lépéseinek számát.

Érintsd meg és rövid ideig tartsd az ujjadat az óra képernyőjén. Görgess jobbra vagy balra a különböző számlap kiválasztásához

Lépj a „Telefon” menübe az óra kijelzőjének görgetésével. Válaszd ki azt a nevet, akit fel akarsz hívni. Érintsd meg a nevet a hívás indításához. A hívható telefonszámokat az alkalmazáson keresztül adhatod meg.

Az Xplora X5 Play óra a kapcsolataitól az SMS menüben tudja fogadni az SMS üzeneteket, az egyéb szöveges üzeneteket meg a Csevegés menüben. Amikor az SMS üzenet megérkezik, akkor a kijelzőn megjelenik egy borítékot ábrázoló ikon, alatta a „Bezár” és „Megnyit” négyzetekkel. Érintsd meg a „Megnyit” négyzetet az üzenet azonnali olvasásához. Ha a „Bezár” négyzetet érinted meg, akkor a számlap alján megjelenik egy buborék, ami az olvasatlan üzenetet jelzi. Ebben az esetben a buborék megérintésével tudod az üzenetet elolvasni. Ez a buborék mindaddig ott marad, míg el nem olvastad az üzenetet.

Az órát kétféleképpen tudod kikapcsolni:

 1. Óra kikapcsolása a mobilalkalmazásból

A mobilalkalmazásban lépj a „Család” fülre. Válaszd ki a „Távoli kikapcsolás” menüpontot. A felugró ablakban érintsd meg a „Távoli kikapcsolás” gombot.

 1. Az óra kikapcsolása a saját menüjéből

Lépj be az óra „Beállítás” menüjébe. Keresd meg a menü alján a „Kikapcsolás” pontot, majd érintsd meg.

Az Xplora óra, a pozícióját három különböző forrásból számolja ki: a GPS jelek, a WiFi és a mobilhálózat alapján.

Az Xplora X5 Play  óra a többi helymeghatározást végző nyomkövető eszközökhöz hasonlóan, a pozícióját három különböző technologiával számolja ki: a GPS jelek, a WiFi és a mobilhálózat alapján.

Az óra GPS műholdas jeleket szabadban tud fogadni és ezzel 10-50 méter körüli pontosságot kapjuk. Beltéren, a helymeghatározás pontosságán javít, ha az órán a WiFi be van kapcsolva. Amennyiben sem GPS, sem WiFi jeleket nem érzékel az óra, akkor a mobilhálózatot használja a helymeghatározáshoz, ami a ritkán lakott területeken akár több km eltérést is okozhat a valós pozícióhoz képest.

Amennyiben gyermeked megnyomja és minimum 5 másodpercig nyomva tartja az Xplora X5 Play óra oldalán található SOS gombot, sürgősségi riasztás aktiválódik. Először az óra kijelzőjének az alján megjelenik egy sáv, amely, ha bezöldül, a riasztás aktiválódik és az adminisztrátor néhány másodpercen belül értesítést kap a mobiljára, majd az óra fel is hívja őt. Ennek előfeltétele, hogy a mobil be legyen kapcsolva és legyen aktív adatkapcsolat az Xplora X5 Play órával. Ha egy órához két adminisztrátor van beállítva, akkor az adminisztrátorok mobilját az óra meghatározott sorrendben automatikusan hívni fogja. Ha a sürgősségi hívás hangpostára fut, akkor a hívást az óra abbahagyja, ellenkező esetben az óra addig hívja az adminisztrátorok mobilját, amíg azt egy valaki fel nem veszi.

Az Xplora mobil alkalmazásban különböző időpontokra és napokra állíthatsz be Iskola módot. Az iskola mód beállítása csak ismétlődés megadásával lehetséges. Az Iskola mód bekapcsolásával az órára érkező telefonhívások (beleértve az adminisztrátorét is) tiltásra kerülnek. Az SOS gomb, az emlékeztető és az óra pozíciójának a küldése marad elérhető, a többi funkció ebben az időszakban ki van kapcsolva, az óra csak az időt mutatja.

Az óra adminisztrátorai tudnak csak zenét küldeni az órára, az alábbi lépéseket követve:1. A mobilalkalmazásban lépj a “Család” oldalra.2. Ha több óra van regisztrálva, akkor válaszd ki azt az órát, amelyikre a zenét szeretnéd küldeni, és érintsd meg a Csevegést.3. Az alsó sorban a jobb vagy bal oldalon található egy “+” ikon.4. Ha megérinted a “+” ikont, megjelenik az MP3 típusú fájl küldésének a lehetősége.5. Válaszd ki a mobilodról azt az MP3-as zene fájlt, amit az órára szeretnél küldeni. A fájl mérete legfeljebb 5MByte nagyságú lehet. A fájlt, kiválasztása után küldd el az órára.6. Az órán ezek után a Csevegés menüben meghallgathatja a gyermeked az MP3-as fájlt és egyidőben le is töltheti azt, így később az órán a Zene menüben bármikor meghallgathatja.

Az Xplora X5 PE óráról a Galériából nem lehet videót küldeni. Gyermeked az óra Csevegés menüjében a kapcsolatai közül kiválasztott személynek tud egy rövid, legfeljebb 10 mp hosszúságú videót rögzíteni és elküldeni. Az Xplora mobil alkalmazás nem támogatja videók küldését az órára.

1.Indítsd el az Xplora alkalmazást a mobilodon és lépj be. Győződj meg róla, hogy adminisztrátori jogokkal rendelkezel.2. A gyerekóra legyen bekapcsolva és legyen internet kapcsolata (csatlakozzon a mobil hálózathoz és/vagy WiFi hotspothoz)3. Lépj a „Család” fülön a „Kapcsolat” menübe:4. Töröld ki az összes névjegyet a sajátodon kívül. 5. Ha már csak a saját számod maradt a „Kapcsolat” alatt, akkor lépj vissza és válaszd ki az „Óra törlése” menüpontot.6. Felugró ablakban érintsd meg a „Gyári beállítások visszaállítása” gombot.

1.Érintsd meg a „Család” fülön az óra pozícióját mutató címet (ez rögtön a „Kapcsolat” menü felett van)2.Megjelenik a térkép az óra pozíciójával. A térkép felső részében vannak menüpontok, itt érintsd meg a „Bizt-Zóna” feliratot.3.Ekkor a térkép felett megjelenik a „Bizt-Zóna szerkesztése” menüpont, ezt érintsd meg.4. A felugró oldalon érintsd meg a jobb felső sarokban a „+” jelet.5. Az új zóna kiválasztásához érintsd meg a térképet a kívánt helyen, vagy a felső sávban keress rá a címre.6. Ha a térképen kiválasztottad a biztonsági zóna helyszínét, akkor nevezd el, add meg a biztonsági zóna sugarát, majd érintsd meg a mentés gombot.7. Több biztonsági zónát is megadhatsz a fenti eljárással.

Myki Watch 4 Lite, Myki Junior
és Myki Touch összehasonlítás

A táblázat megfelelő megjelenítéséhez kérjük forgassa el a telefont.

Funkciók Myki Watch 4 Lite Myki Touch Myki Junior
Ajánlott korosztály 7-12 9-10 11-12
Érintőkijelzővel rendelkezik
Telefon funkció
Videóhívás funkció
Cserélhető szíj
Vízálló, ütésálló
Milyen SIM-mel megy micro micro nano
Órák között kommunikáció
Biztonsági zónák meghatározása
SOS gomb
Szöveges üzenetek küldése és fogadása csak fogadás csak fogadás
Hangüzenetek küldése és fogadása
Emoji üzenetek küldése és fogadása
Fénykép rögzítése gyermekhez az alkalmazásban
Rezgő hangjelzési opció
Óra kijelzőjének testreszabása
Aktivitás mérés
Kiegészítő funkciók (zseblámpa, számológép, ébresztés, játékok)

Általános kérdések, problémák

MyKi óra regisztrációs kérdések

Első lépésként töltse fel az órát és az órába helyezze el a SIM-et, amelyen előzőleg a PIN kódot kikapcsolta. Győződjön meg előzetesen arról is, hogy a SIM kártyán aktív az adatkapcsolat. Ezután töltse le a MyKi Watch alkalmazást és kövesse az utasításokat. Először Önt, mint felhasználót kell regisztrálnia a rendszerben, felhasználó név, jelszó, mobilszám, stb. megadásával. A szükséges adatok megadása után kell az órát hozzákapcsolnia a fiókjához, ahol az órával kapcsolatos adatok (óra hívószáma, neve, stb.) megadása mellett az órára küldenie kell egy biztonsági kódot, amelyet onnan kiolvasva be kell írnia az alkalmazás megfelelő sorába a sikeres regisztrációhoz. Ha mindez megtörtént az órát látni fogja az alkalmazás térképén.

A jelszónak minimum 6 karakternek kell lennie. Legyen benne legalább egy nagybetű, egy szám és legalább egy speciális karakter is (mint pld. a !?*#). Ha ezeknek a kirtériumoknak megfelel a jelszó, a rendszer el fogja fogadni.

Myki Touch regisztrációja esetén a regisztráció egyik lépése, hogy az alkalmazásból egy un. “Biztonsági kódot” kell elküldeni az órára, amelyet onnan kiolvasva be kell írni az alkalmazás megfelelő sorába (4karakter). Általában ez az a lépés, amelyet a felhasználók át szoktak ugrani és ami miatt nem sikeres a regisztráció. Vigyázzon az O (mint Olga) és a 0 (nulla) karakterek megkülönböztetésére!

Ha megfelelően van megadva az órában elhelyezett kártya hívószáma (06 vagy 0036 előhívóval) és ennek ellenére a kódot nem küldi el az órára, akkor az vélhetően azt jelenti, hogy az óra az órában elhelyezett SIM-en nem érzékel aktív adatszolgáltatást, ugyanis ez a kód adat formájában kerül elküldésre az alkalmazásból. Az adatszolgáltatást szinte minden esetben külön kell bekapcsoltatni a mobilszolgáltatóval. Kérjük vegye fel a kapcsolatot a mobilszolgáltatóval és kapcsoltassa be.

A nincs kapcsolat az órával azt jelenti, hogy az óra az órában elhelyezett SIM-en nem érzékel aktív adatszolgáltatást. Az adatszolgáltatást szinte minden esetben külön kell bekapcsoltatni a mobilszolgáltatóval. Kérjük vegye fel a kapcsolatot a mobilszolgáltatóval és kapcsoltassa be. Fontos továbbá, hogy az órában elhelyezett SIM-en ki legyen kapcsolva a PIN kód.

A QR kódnak (MyKi Junior) automatikusan meg kell jelennie. Ha nem jelenik meg, az azért lehetséges, mert az óra az órában elhelyezett SIM-en nem érzékel aktív adatszolgáltatást. Az adatszolgáltatást szinte minden esetben külön kell bekapcsoltatni a mobilszolgáltatóval. Kérjük vegye fel a kapcsolatot a mobilszolgáltatóval és kapcsoltassa be. Fontos továbbá, hogy az órában elhelyezett SIM-en ki legyen kapcsolva a PIN kód.

Ebben az esetben javasolt az óra IMEI számát vagy azonosítóját elküleni a MyKi alkalmazáson belül a CHAT (Ügyfélszolgálat)-nak, akik le tudják kérni a rendszerből az órához tárolt felhasználó nevet. A felhasználó név ismeretében az alkalmazáson belül a Beállítások menüben lehet új jelszót igényelni az “Elfelejtett jelszó” menüpont alatt.

Az óra ID számját megtalálja az óra dobozának az alján, amely egy ID84-es kóddal kezdődő számsor. Ezen túl az óra menüjében is megtalálja, jobbra mozogva a képernyő menüjében a Beállítások (Fogaskerék) menüben.

Fontos, hogy az előző órát töröljék/válasszák el az alkalmazásból ha már nem használják vagy szervizbe adják. Ha ez megtörtént, akkor az új ID számot viseló óra hozzárendelhető az alkalmazáshoz, hasonlóan ez első belépéshez vagy a Myki alkalmazás menüjében a Beállítások/Fiók Beállítások/Új Óra Hozzáadása menüben.

MyKi óra hibajelenségek

A nincs kapcsolat az órával azt jelenti, hogy az óra az órában elhelyezett SIM-en nem érzékel aktív adatszolgáltatást (lefogyott vagy lejárt). Az adatszolgáltatást szinte minden esetben külön kell bekapcsoltatni, újra-aktiváltatni a mobilszolgáltatóval. Ettől függetlenül a hanghívás óra és szülő között vélhetően működni fog. Kérjük vegye fel a kapcsolatot a mobilszolgáltatóval és aktiváltassa újra az adatszolgáltatást.

Az óra a hívószám kijelzést nem befolyásolja. Elképzelhető, hogy az órában elhelyezett SIM-en a hívószám kijelzés alapból ki van kapcsolva. Javasoljuk tegye át a SIM-et egy normál telefonba és ott a megfelelő menüben kapcsolja be vagy kapcsoltassa be a mobilszolgáltatójával és a probléma meg fog szünni.

A funkció működésének függvénye a térerő. A készülék épületen kívül GPS (műholdas), épületen belül a mobilszolgáltató hálózatának segítségével határozza meg a pontos helyzetet, továbbá – ha van nyílt Wifi hálózat – akkor annak segítségével. Az óra 2G hálózaton működik, amely térereje nem azonos a normál telefonok által használt 3G/4G hálózat térerejével. Előfordul az is, hogy a helyi wifi hálózattal nem tud megfelelően kommunikálni, de ez kültéren helyre fog állni magától.

Igen, az óra kis mérete miatt mindössze ~240mAh-s akkumulátorral rendelkezik (egy átlagos telefon tizede), ami a napi használat mellett természetszerűen lemerül. Növelni tudja az üzemidőt az akku kímélő üzemmóddal, amely esetben az óra ritkábban adja le a helyzetét, de az óra ugyanúgy hívható.

Ha az óra beltérben van használva GSM hálózaton és a 2G hálózat térereje gyengébb, előfordul, hogy a karóra levéve/felvéve üzenet lassabban frissül. Továbbá ha a karóra töltössége már 10% alatt van vagy akku kímélő üzemmódban van, akkor szintén előfordulhat ilyen.

A probléma sokszor a töltéssel van, ugyanis – habár a Myki Touch/Junior szabványos Micro USB töltővel tölthető – a töltő vége mégis hosszabb, hogy pontosan illeszkedjen az órában. Ezért is javasoljuk, hogy kizárólag az órához kapott töltővel töltsék az órát.

MyKi Touch esetén a https://kovetlek.hu webshopon tud új szíjat vagy nyakpántot vásárolni. MyKi Junior esetében kérjük adja le a vásárlás helyén az órát és kérjen garancián kívüli javítást, amelyet a MyKi órák központi szervize fog végezni, előzetes árajánlat alapján.

Kérjük adja le az órát a vásárlás helyén és kérjen garancián kívüli javítást, amelyet a MyKi órák központi szervize fog végezni, előzetes árajánlat alapján.

MyKi óra speciális Esetek

Hang- és Emoji üzenet az óráról csak a főszámnak küldhető, ugyanis a hangüzenet nem SMS/MMS-ként hanem adat-üzenetként érkezik meg a mobiltelefonra, amelyet a szülő kizárólag a Myki alkalmazásban letöltött alkalmazásban tud meghallgatni.

Az óra nem képes SMS/MMS fogadására. Az órára kizárólag a szülő által használt Myki mobilalkalmazásból érkezhet üzenet, adatüzenet formájában (NEM SMS!). Ennek az oka, hogy a gyermekkel esetleges illetéktelenek még véletlenül se tudjanak kapcsolatba lépni vagy a figyelmét elvonni az iskoláról.

Igen, MyKi Touch esetén ha a másik szülő telefonjára is letöltik a MyKi Watch alkalmazást, ott új regisztráció helyett csak az első szülő felhasználó nevével és jelszavával be kell jelentkezni és máris látni fogják az órát. MyKi Junior óra esetén hasonlóan a Touch-hoz továbbá külön fiókadatokkal is meg lehet tenni. Ezt az óra menüjében lehet kezdményezni, amelyet az első regisztrált szülő engedélyez az alkalmazásban.

Igen, a letöltött MyKi alkalmazáson belül a Beállítások/Fiók Beállítások/Új Óra Regisztrációja menüpontban lehet kezdeményezni ezt a szolgáltatást. Látni egyszerre csak egy gyermeket fogunk, a több kapcsolt óra között a főmenű bal felső sarkában lehet váltogatni. Üzenetek és hívások párhuzamosan érkezhetnek mindegyik gyermektől.

Amennyiben az órát valaki megtalálja, nem fogja tudni használni, mert a SIM és az óra csak együtt működik. Bízzunk benne, hogy a megtaláló vagy leadja valahol vagy feltölti és bekapcsolja. Ekkor a szülő fel tudja hívni az órát és vissza tudja kérni. Ha külső helyszínen tűnt el az óra, akkor viszont vélhetően az alkalmazás által utolsó helyszínként mutatott pozícióban van, valahol. Talán érdemes oda visszamenni és megkeresni. Egyéb teendő ilyenkor nincs. Lemerült állapotban az óra nem hívható vagy egyéb jelzésre nem bírható.

Multifunkciós Követők

MyKi Spot óra

 1. A doboz tartalma:
 2. Nyomkövető 1db.
 3. Töltőkábel 1 db
 4. Felhasználói kézikönyv és biztonsági útmutató 1db
 5. Csavarhúzó 1db.
 6. Csavar 2db
 7. Csipesz 1db.
 8. Nyakpánt 1db.
 9. Fémrögzítő textilgyűrűhöz 2 db
 10. Textilgyűrű 2db.

A MyKi Spot Micro SIM kártyával működik, amelyet bármely mobilszolgáltatótól beszerezhet. Ahhoz, hogy a készülék teljesen működőképes legyen, a SIM-kártyának aktív adatátvitellel és hangszolgáltatással kell rendelkeznie. Felhívjuk figyelmét, hogy a SIM kártyán a PIN kód kérés funkciót a regisztráció megkezdése előtt ki kell kapcsolni.

A készülék méretei: 45 x 39 x 10,5 mm.

40 g súlyával a MyKi Spot nagyon könnyű és kompakt készülék. Javasoljuk, hogy a készüléket legalább 1,5 kg súlyú háziállatoknál használja, felső súlyhatár nincs.

A MyKi Spot kutyák, macskák és más háziállatok, valamint mezőgazdasági haszonállatok számára használható.

Több MyKi Spotot is felvehet fiókjába a beállítások menü Új nyomkövető hozzáadása funkciójával.

A MyKi Spot GPS, A-GPS, WiFi és LBS technológiák kombinációját használja a készülék maximális pontosságának biztosításához. Az összegyűjtött adatokat a mobilhálózaton keresztül közvetlenül a telefonjára küldjük.

Igen. A készülék IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy akár egy órán keresztül is vízálló az alábbi feltételekkel: maximum 1 méter mélységű édesvízben, ha a SIM-kártya nyílását fedő fedél szorosan le van zárva. A MyKi Spot nem alkalmas uszodában vagy tengervízben történő használatra. A vízálló védelem nem érvényes az édesvíztől eltérő folyadékokkal való kölcsönhatás esetén.

Az akkumulátor üzemideje 30 óra. Az eszköz napközbeni aktív használata esetén javasolt a Myki Spot éjszakai töltése.

Igen. A MyKi Spot eszköz több telefonon is követhető. További telefonkészülékeken az alkalmazás letöltése után ugyanazokat a felhasználói adatokat kell megadni mint amit regisztrációkor megadtak.

A MyKi Spot beépített, 480 mAh kapacitású akkumulátort tartalmaz, 5 V-on, 0,5-1,5 A töltéssel.

Igen, a MyKi Spot támogatja a kétirányú telefonhívásokat az eszköz telefonszáma és a regisztrációkor megadott telefonszám között a MyKi Spot alkalmazásban. Ehhez meg kell győződnie arról, hogy a készülék SIM-kártyája támogatja a mobil- és hangszolgáltatásokat.

Csatlakoztassa a nyomkövetőt az eredeti töltőhöz:

 1. A készülék töltődik, ha a LED-kijelző zölden villog.
 2. A készülék teljesen fel van töltve, amikor a LED-jelzőfény folyamatosan zölden világít.

Megjegyzés: Az akkumulátor teljes feltöltése akár 2 órát is igénybe vehet. Ez idő alatt elképzelhető, hogy a termék enyhén felmelegszik.

SOS GOMB MÓD: LBS vagy Wi-Fi pozicionálás és csökkentett pontosság a meghosszabbított akkumulátor-üzemidő érdekében. A GPS-t a gomb megnyomásával vagy az alkalmazáson keresztül automatikusan aktiválhatja. A GPS 10 percig aktív lesz.

KISÁLLAT NYOMKÖVETŐ MÓD: A GPS helymeghatározás alapértelmezés szerint be van kapcsolva a pontosabb követés érdekében. Ez az üzemmód olyan extra funkciókat tesz lehetővé, mint az aktivitási statisztikák és a kedvtelésből tartott állatoknak betanított hangjelzések. Ebben az üzemmódban alacsonyabb az akkumulátor-üzemidő.

ESZKÖZKÖVETŐ MÓD: Az LBS vagy a Wi-Fi pozicionálás csökkentette a hely pontosságát és alapértelmezés szerint le vannak tiltva a hívások az akkumulátor hosszabb élettartama érdekében. A GPS-t a gomb megnyomásával vagy az alkalmazáson keresztül aktiválhatja, illetve az alkalmazásbeállításokban engedélyezheti a hívásokat.

Készülék bekapcsolása

Fejezze be a beszélgetést

Beszélgetés megszakítása

Kapcsolja ki a beszélgetést

Tartsa lenyomva a gombot:

 1. Abban az esetben ha fehéren világít a jelzőfény: elküldi a készülék koordinátáit, és segélyhívást indít
 2. Abban az esetben ha kéken világít a jelzőfény: kikapcsolja a készüléket

Myki Spot alkalmazás

 1. Telepítse a MyKi ™ SPOT alkalmazást Android, iOS vagy Huawei rendszerhez.
 2. Nyissa meg az alkalmazást, és hozzon létre egy fiókot.
 3. Válasszon nyelvet.
 4. Válassza a „Fiók létrehozása” lehetőséget.
 5. Fogadja el az adatvédelmi irányelveket és az Általános Szerződési Feltételeket.
 6. Írja be e-mail címét (felhasználónevét).
 7. Írja be a jelszavát (a jelszónak legalább hat karakterből, egy nagybetűből, egy kisbetűből és egy speciális karakterből kell állnia, például @, $, & stb.).
 8. Erősítse meg a jelszót.
 9. Írja be mobilszámát.
 10. Írja be a nyomkövető ID számát. Ezt a termék dobozáról tudja leolvasni.
 11. Írja be a nyomkövető nevét.
 12. Írja be a nyomkövetőbe helyezett SIM-kártya mobilszámát, és folytassa a következő lépéssel.
 13. Válassza ki a nyomkövető módot. Ebben a lépésben kiválaszthatja a működési módot: SOS gomb mód, Kisállat nyomkövető mód vagy Eszközkövető mód

A MyKi Spot App alkalmazást úgy telepítheti, hogy beolvassa a QR-kódot a dobozról, vagy letölti a Google Play for Android, az App Store for iOS vagy a Huawei App Gallery segítségével az alkalmazást. A MyKi Spot alkalmazás ingyenesen letölthető mind iOS, mind Android rendszerhez.

SOS GOMB MÓD: LBS vagy Wi-Fi pozicionálás és csökkentett pontosság a meghosszabbított akkumulátor-üzemidő érdekében. A GPS-t a gomb megnyomásával vagy az alkalmazáson keresztül automatikusan aktiválhatja. A GPS 10 percig aktív lesz.

KISÁLLAT NYOMKÖVETŐ MÓD: A GPS helymeghatározás alapértelmezés szerint be van kapcsolva a pontosabb követés érdekében. Ez az üzemmód olyan extra funkciókat tesz lehetővé, mint az aktivitási statisztikák és a kedvtelésből tartott állatoknak betanított hangjelzések. Ebben az üzemmódban alacsonyabb az akkumulátor-üzemidő.

ESZKÖZKÖVETŐ MÓD: Az LBS vagy a Wi-Fi pozicionálás csökkentette a hely pontosságát és alapértelmezés szerint le vannak tiltva a hívások az akkumulátor hosszabb élettartama érdekében. A GPS-t a gomb megnyomásával vagy az alkalmazáson keresztül aktiválhatja, illetve az alkalmazásbeállításokban engedélyezheti a hívásokat.

A MyKi Spot üzemmódok között a MyKi Spot alkalmazáson keresztül válthat. Keresse meg a kezdőképernyő jobb alsó sarkában található beállítások menüpontot, majd válassza a „nyomkövető beállításai” almenüt, és válassza a „Készülék üzemmód” lehetőséget. A választógomb segítségével válassza ki a kívánt üzemmódot, és erősítse meg választását az OK gombbal. Amikor visszatér az alkalmazás kezdőképernyőjére, látni fogja, hogy a Gyorsbeállítási sáv funkciói megváltoznak, az Ön által kiválasztott üzemmódhoz igazodva.

A MyKi Spot alkalmazás kezdőképernyőjén általános információkat találhat az eszközről és annak helyéről. A nyomkövető ikonja megmutatja az eszköz utolsó bejelentett helyének idejét a térképen. Ha a nyomkövető ki van kapcsolva, akkor egy OFFLINE felirat jelenik meg. A térkép alján található egy információs sáv, amely megmutatja az akkumulátor állapotát, a lokalizációs módszert, a csengetési módot stb. A térkép jobb felső sarkában található a Valós idejű nyomkövetés gomb.

A térkép jobb felső sarkában található a Valós idejű nyomkövetés gomb. Aktiválásakor a készülék rövid időközönként 10 percig elkezdi küldeni a helyére vonatkozó információkat. A követési időszak letelte után újra aktiválhatja a Valós idejű nyomkövetés gombot. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy hányszor használhatja ezt a funkciót, de ez befolyásolhatja a készülék akkumulátorának töltöttségét.

A Gyorsbeállítási sáv gyakran használt beállításokat tartalmaz a MyKi Spot eszköz egyszerű kezeléséhez, például a hangbeállításokat, a Hívás funkciót, a Biztonsági zónákat stb. Ez a kezdőképernyő alján található. Az összes rendelkezésre álló funkció megtekintéséhez érintse meg a sávot, és csúsztassa felfelé. A bemutatott funkciók az Ön által választott eszközmódoknál eltérőek lesznek. További beállításokat a Beállítások menüben talál.

A térképen navigáljon arra a területre ahova be szeretné állítani a biztonsági zónát, majd a Sugár csúszka segítségével állítsa be annak hatótávolságát. Írja be a biztonságos zóna nevét és válasszon egy színt a jobb oldali színpalettáról, majd válassza ki a biztonsági zónához tartozó csengetési módot. Két biztonsági zónát állíthat be. Ne felejtse el elmenteni a módosításokat, mielőtt kilépne a menüből.

A biztonsági zóna értesítéseinek bekapcsolásához használja az aktiváló kapcsolót. Ezután mentse az összes beállítást a Mentés gombbal.

Ha aktiválva van, értesítést kaphat a MyKi Spot eszközének következő tevékenységeiről:

SOS gomb megnyomva

Az akkumulátor töltöttségi szintje 30% alatt van

A nyomkövető a biztonsági zónában van

A nyomkövető elhagyta a biztonsági zónát

Legfeljebb 3 SOS számot állíthat be a MyKi Spot eszközéhez. SOS számok rögzítése illetve törlése a Beállítások menü, nyomkövető beállításai almenüben, az SOS és Engedélyezett számlista menüpontban lehetséges.

Az SOS és Engedélyezett számlista menüpontban hozzáadott telefonszámokat lehetséges felhívni az eszközről. Viszont az eszközt csak az alkalmazáson keresztül lehetséges hívni.

Amikor az SOS gombot több mint 6 másodpercig lenyomva tartja, a készülék sorban elkezdi a hívásokat az SOS listában szereplő összes SOS számra.

MyKi  Gyerekórák

MyKi Watch 4 Lite

Telepítse az ingyenes MyKi Watch alkalmazást úgy, hogy beolvassa a QR-kódot a dobozból, vagy ellátogat a Google Play for Android vagy az Apple App Store iOS rendszerre. Nyissa meg a MyKi Watch alkalmazást, és kövesse az utasításokat

1. Nyissa meg a MyKi Watch alkalmazást, és kattintson a “Fiók létrehozása” gombra.
2. Olvassa el és fogadja el az Adatvédelmi irányelveket, valamint a Felhasználási feltételeket.
3. Írja be a felhasználónevét a fiókjához.
4. Írjon be egy jelszót (legalább hat karakterből állhat).
5. Erősítse meg a jelszót.
6. Írja be telefonszámát.
7. Írja be e-mail címét.
8. Írja be az óra ID-t (azonosítót).
9. Kattintson a “BIZTONSÁGI KÓD KÜLDÉSE” gombra.
10. Adjon nevet az órának.
11. Állítsa be az óra telefonszámát.
12. Kattintson a “REGISZTRÁL” gombra.

1. Kapcsolja be a MyKi Watch 4 Lite óra-t a Be / Ki kapcsoló gombbal. Ha van aktív adatszolgáltatás, két-nyíl szimbólum jelenik meg a képernyőn.
2. Húzza balra vagy jobbra a QR-kód menü megkereséséhez. Egyetlen érintéssel nyissa meg a menüt, ahol egy QR-kód jelenik meg, amely tartalmazza az óra IMEI-információit.
3. Nyissa meg a MyKi ™ Watch alkalmazást a telefonján, majd nyomja meg a Beolvasás és aktiválás gombot.
4. Balról jobbra csúsztatva nyissa meg a regisztrációs menüt a képernyőn megjelölt QR-kóddal. Olvassa be a QR-kódot a MyKi ™ Watch alkalmazás szkennelési mezőjével.
5. Írja be gyermeke nevét, nemét, születési dátumát, súlyát, magasságát és telefonszámát.
ontent Goes Here

Jelerősség ikon: Megmutatja a mobil hálózat jelerősségét.
Kapcsolódás: Két-nyíl szimbólum jelzi, hogy az eszköz csatlakozik a mobil adatforgalomhoz.
Az időt: Az idő és a dátum akkor jelenik meg, ha az óraképernyője le van zárva.
Akkumulátor állapota: Megjeleníti az akkumulátor jelenlegi töltöttségét és annak töltését.
Gyorshívó ikonok: Ha megérinti az ikont, elkezdheti hívni a MyKi Watch alkalmazásban megadott számokat.
Egy ikon jelzi azt a csengetési módot, amelyben az óra van.

A képernyő balra vagy jobbra csúsztatásával válogathat a különböző menüpontok között.
Névjegyzék menü – az óra megjeleníti a MyKi óra telefonkönyvébe írt összes névjegyet.
Játék menü – ebben a menüben szórakoztató matematikai játékkal gyakorolhatja matematikai készségeit.
Üzenetek menü – ebben a menüben megtekintheti a legutóbb kapott üzenetet. 15 másodpercen belüli hangüzenetet küldhet a MyKi Watch alkalmazásnak.
Kamera menü – ebben a menüben képet készíthet a MyKi Watch 4 Lite órával. A fotót a következő Galéria menüben tekintheti meg. Új fénykép létrehozása felülírja a régit. Az óra nem tárolja a fotóelőzményeket.
Galéria menü – ebben a menüben megtekintheti az óráról legutóbb készített fotót. Elküldheti a MyKi Watch alkalmazásnak, vagy törölheti.
Lépésszámláló menü – ebben a menüben, figyelemmel kísérhetjük a megtett lépések számát, amelyek az óra viselése alatt történtek.
QR-kód menü – ez a menü információkat tartalmaz a készülék IMEI számáról.

Küldje el nekünk a MyKi Chat-en:
1. Az óra IMEI-je
2. Az óra telefonszáma
3. Annak a mobilszolgáltatónak a neve, amelyen a SIM-kártyán található
4. A készülék operációs rendszere
5. Kapcsolattartó telefonja

A MyKi  Watch 4 Lite tripla lokalizációs rendszert használ (GPS/LBS/Wifi), amely lehetővé teszi a pontos helymeghatározást bel- és kültéren egyaránt. A szülők valós idejű információkat kapnak ezáltal. A kültéri helymeghatározás 10 méteres pontossággal működik, mintegy 24 műhold segítségével.
A beltéri heymeghatározás wifi renszereken és cellainformációkon keresztül zajlik.

Ha gyermeke egy épületben van, akkor a MyKi csak az adott telefonszolgáltató (amelyik SIM kártyáját az órába helyezte) legközelebbi cellájához tud kapcsolódni. Ekkor a helymeghatározás 5-500m pontossággal működik. Ha gyermeke újra a szabadba megy, akkor ez az eltérés eltűnik, és a műholdak pontos képet tudnak adni gyermeke tartózkodási helyéről.

Körülbelül 30 óráig készenléti üzemmódban. Ahhoz, hogy aktív használat mellett egész nap bírja az akkumulátor a terhelést, töltse fel a MyKi órát minden éjszaka.

A MyKi Watch 4 Lite nem tud SMS-t küldeni és fogadni! Az egyetlen módja a hang- és szöveges üzenetek fogadásának és küldésének a MyKi Watch alkalmazás csevegésén keresztül.

Az akkumulátort egy B típusú, 5 V-os, 0,5 – 1,5 A USB-kábelen keresztül töltjük. Az óra első használatba vétele előtt, vagy ha az órát hosszú ideig nem használják, töltse fel teljesen. Az óra számítógépes töltése hosszabb időt vehet igénybe.

Az alkalmazáshoz való csatlakoztatás után a MyKi nem kapcsolható ki a bekapcsoló gombbal.
Ha olyan nyilvános helyen tartózkodik, ahol ki kell kapcsolnia a telefont, vagy át kell váltania a repülőgép üzemmódra, az órát ki tudja kapcsolni az alkalmazás segítségével.
Lépjen be a „Beállítások” menübe, és válasza az „Óra kikapcsolása” opciót.

A bejövő hívás fogadásához nyomja meg az SOS gombot. Hívni az óráról a telefonkönyben tárolt számok vagy számokhoz tárolt kép megnyomásával lehetséges. Hívások csak a MyKi Watch alkalmazásban Engedélyezett telefonszámokra kezdeményezhetők, továbbá ezektől érkezhetnek be és fogadhatók. Fontos, hogy az Engedélyezett kapcsolat telefonján a hívószám kijelzés bekapcsolt állapotban legyen, különben az óra nem tudja azonosítani a számot ezért nem fogja engedélyezni a bejövő hívást.

A MyKi akár 20 karkater hosszúságú szöveges üzenetet is kaphat. A bekapcsoló gombbal keltre életre a kijelzőt és nyomja meg a kívánt gombot az üzenet megjelenítéséhez.
FIGYELEM! Ha kétszer megnyomja a gombot, az üzenet törlődik.

A MyKi havonta körülbelül 50-100 MB-ot használ.

MyKi Watch Alkalmazás

A főképernyő a következő információkat tartalmazza:
A MyKi 4 Lite karóra SIM-kártyájának hálózati lefedettsége
Az óra helyadatainak a megtekintési módja (lehet Wi-Fi, GPS vagy GSM)
A gyermek mozgási sebessége, illetve a sebesség határ beállításai.
Az óra töltöttségi szintje.
Egy helyzet jelző szimbólum (amelyet lecserélhetünk gyermekünk fényképére is akár), a térképen meg mutatja az óra által észlelt utolsó hely helyzetének információit.
A gyorstárcsázó gombok segítségével tárcsázhatja az órát az órában elhelyezett SIM-kártya szám tárcsázásával, vagy kérheti az órát, hogy hívja fel Önt vagy egy Ön által beállított számot.
Wi-Fi biztonságos zóna. Ezzel a funkcióval beállíthatja a kívánt Wi-Fi zónát. Ha az óra nem csatlakoztatható a kiválasztott Wi-Fi zónához, értesítést kap.
Az óra a csengőhangot a dallam gomb segítségével állíthatja be. A megfelelő beállítás elvégzése előtt ellenőrizze, hogy az óra be van-e kapcsolva. Ha ez sikerül, a MyKi Watch 4 Lite kezdőképernyőjén megjelenik a megfelelő csengetési mód beállítása.
Akkumulátor kímélő üzemmód: Ez az üzemmód ideiglenesen megnöveli az óra helymeghatározási idő-intervallumát. Az óra hely-azonosítási funkcionalitása jelentősen csökken.

Az alkalmazás Helyelőzmények képernyőn megtekintheti azokat a helyeket, amelyeket az óra az elmúlt 30 napban küldött.
A helykövető funkcióval láthatja az óra pontos útvonalát, és lehetséges a helyek között megtett út sebességét is.
A Mágnes funkcióval összeítheti az adott nap helyszíneit, a könnyebb követhetőség kedvéért.
A Helyelőzmények képernyőn két biztonsági zónát állíthat be az óra számára.
Az aktuális képernyőn beállíthatja a gyermek mozgási sebességének figyelemmel kísérését, és ha a beállított határt túllépi, az alkalmazás értesítést küldhet.

Ez az ikon
A “Helymeghatározás” menüpontban megmutatja a térképen, hogy gyermeke éppen hol tartózkodik. Fényképet is beállíthat ehhez a funkcióhoz.

Ha gyermeke leveszi az órát a kezéről és utána nem tudja, hogy hová tette, akkor érdemes ezt a funkciót használni. Nyomja meg a Csengés gombot, ekkor az óra elkezd csörögni, így könnyedén meg lehet találni a hangot követve.

Az applikáció bal felső sarkában található egy kamera ikon. Ha ezt megnyomja, akkor a telefon engedélyt fog kérni arra, hogy az alkalmazás használhassa a telefon kameráját. Adja meg az engedélyt az applikációnak, és készítse el a fotót. Ekkor a fotó automatikusan cserélődik.

Az applikáción keresztül különböző tevékenységekre maximum 3 figyelmeztető jelzés állítható be egy napra. Minden riasztáshoz be lehet állítani, hogy melyik napokon és pontosan mikor szólaljanak meg.

Aktivitás menüpontban a képernyő alján látható egy szív ikon. A szív bal oldalán van egy mínusz jel, a szív jobb oldalán pedig egy plusz jel. Ezek segítségével bármikor küldhet jutalmat gyermekének, ha megérinti a plusz jelet. Ha viszont elégedetlen, akkor a mínusz jellel bármior levonhatja azt. A MyKi óra képernyőjén minden esetben látható, ha jutalom érkezett, vagy éppen levonásra került.

Jelszó megújítására az applikáción keresztül van lehetőség. Nyomja meg az “Elfelejtett jelszó” gombot az applikáció első oldalán. Szükség lesz a számra, amelyet előzetesen megadott. Ha a szám jó, akkor az óra kap egy kódot. Ezzel a kóddal a szülő újra csatlakozhat az órához.

Valószínűleg elutasította az alkalmazás engedélykérését értesítések küldésére. Ha iPhone-ja van, akkor menjen a Beállítások menüpontba és az Értesítések almenüben engedélyezze, hogy a MyKi Watch applikáicó értesítéseket küldjön telefonjára. Ha Androidos készüléke van, menjen a Beállítások>Több>Applikáció kezelő menübe, keresse meg a MyKi Watch app-ot és engedélyezze az értesítések küldését.

Igen, a Beállítások menüpontban a Fiókbeállítások almenüben az Új óra hozzáadása opcióval.

Igen, csak a felhasználónevet és a jelszót kell megadni annak a személynek, akinek hozzáférést szeretne biztosítani az órához. Ezt elég megadni az applikációban a Beállítások menüben. Nem ajánlatos megadni ezeket az adatokat nem családtagoknak.

Az Akkumulátor-takarékos mód a Beállításokon belül található. Ez az üzemmód ideiglenesen csökkenti az óra energiafogyasztását. A következő funkciók működése jelentősen korlátozott:
Az óra helymeghatározása.
Biztonsági zóna.
Sebesség figyelés.

A Ne zavarjanak menüponton belül megadhat olyan időpontokat hétfőtől péntekig, amikor a kezdőképernyő nem oldható fel. A megfelelő beállítás elvégzése előtt ellenőrizze, hogy az óra be van-e kapcsolva. A következő tulajdonságok jellemzik ezt a funkciót:
Ideiglenesen korlátozva lesz az összes bejövő hanghívás a MyKi 4 Lite órára. Az óra hívásához először ki kell kapcsolnia az üzemmódot.
Csak azok az ikonok, amelyek az óra állapotát mutatják (jeltartomány; hangmód; csatlakozás / mobil adat) jelennek meg a Watch képernyőjén.
Az SOS tárcsázási funkció, a Watch MyKi Watch 4 Lite be / ki kapcsoló gombja aktív marad.
A riasztások továbbra is aktívak.
A szöveges üzenetek küldése a csevegőmenüben továbbra is aktív marad.

A MyKi Watch alkalmazás a következő típusú eseményértesítéseket támogatja:
Értesítés az SOS gomb megnyomásakor
Alacsony akkumulátorszint-értesítés
Értesítés a sebességhatár túllépése esetén
Értesítés a biztonságos területre való belépéskor
Értesítés a biztonságos terület elhagyásakor
Értesítés az üzenetekről.
Értesítés az energiatakarékos mód aktiválásakor

MyKi Touch

A MyKi Watch applikáció ingyenesen letölthető Android vagy iOS operációs rendszerre az adott webáruházból, vagy elérhető az alábbi weboldalon: https://my.myki.watch/

Fiók létrehozásához szükség lesz egy felhasználónévre, egy legalább 6 karakterből álló jelszóra, a telefonszámára és a 10 jegyű azonosító számra, ami az óra dobozán található. Ha ezeket beírta, akkor nyomja meg a Biztonsági kód gombot az applikáción, ekkor az óra kapni fog egy 4 karakterből álló üzenetet. Adja meg ezt a 4 karaktert az applikáción, majd adjon nevet az órának és írja be az órába helyezett SIM kártya telefonszámát.

A MyKi tripla lokalizációs rendszert használ (GPS/LBS/Wifi), amely lehetővé teszi a pontos helymeghatározást bel- és kültéren egyaránt. A szülők valós idejű információkat kapnak ezáltal. A kültéri helymeghatározás 10 méteres pontossággal működik, mintegy 24 műhold segítségével.
A beltéri helymeghatározás wifi rendszereken és cellainformációkon keresztül zajlik.

Ha gyermeke egy épületben van, akkor a MyKi csak az adott telefonszolgáltató (amelyik SIM kártyáját az órába helyezte) legközelebbi cellájához tud kapcsolódni. Ekkor a helymeghatározás 5-500m pontossággal működik. Ha gyermeke újra a szabadba megy, akkor ez az eltérés eltűnik, és a műholdak pontos képet tudnak adni gyermeke tartózkodási helyéről.
Körülbelül 30 óráig készenléti üzemmódban. Ahhoz, hogy aktív használat mellett egész nap bírja az akkumulátor a terhelést, töltse fel a MyKi órát minden éjszaka.
Húzza el az ujját a képernyőn a Telefonkönyv ikon feltűnéséig, majd érintse meg azt. Görgesen végig a beállított telefonszámokon amíg meg nem találja azt, amelyiket szeretné felhívni. Érintse meg a telefonszámot a hívás indításához. A hívható telefonszámokat az applikáción keresztül lehet megadni. Ha nincsenek megadva telefonszámok, akkor a Telefonkönyv ikon szürke színű.
A képernyő megérintésével tud hívást fogadni.
Távolítsa el a szilikon szíjat, így a töltőcsatlakozó látható lesz az SOS gomb mellett. Az akkumulátor teljes feltöltése körülbelül 120 percet vesz igénybe egy átlagos 5V-os USB töltőt használva. Számítógép USB csatlakozóján keresztül körülbelül kétszer annyi ideig tart a teljes feltöltés.
A szülők gyorshívó gombja- “Anya” és “Apa”. Illetve ezekről is találhat információt: idő, GSM jelerősség, csengés módja, adatátvitel, akkumulátor töltöttségi szint, olvasatlan üzenetek.
A órát legkönyebben az applikáción keresztül lehet kikapcsolni- Beállítások menüpont, Óra kikapcsolása opció.
Létezik másik mód is a kikapcsolásra:
Ha SIM kártya van az órában, akkor nyomja meg az SOS gombot egymás után 10-szer, majd az utolsó alkalommal nyomja hosszan a gombot, 10 másodpercig.
Ha nincs SIM kártya az órában, akkor nyomja meg az SOS gombot egymás után 6-szor, majd az utolsó alkalommal nyomja hosszan a gombot, 6 másodpercig.
SOS gomb
A gomb egyszeri megnyomásával a képernyő felvillan vagy elalszik. A gomb hosszan nyomva tartásával az óra elkezdi egymás után hívni a két megadott SOS telefonszámot ameddig valamelyik hívott fél nem válaszol.
Ezzel a gombbal lehet visszatérni a főmenübe, fogadni vagy elutasítani egy hívást.
A MyKi óra képes akár 20 karakterből álló szöveges üzenetet is fogadni. Amikor az üzenet mérkezik, akkor a főképernyőn látható lesz egy borítékot ábrázoló ikon. Húzza el az ujját a képernyők közötti váltáshoz addig, amíg a borítékkal jelzett Üzenetek menü meg nem jelenik. Érintse meg az ikont az almenübe való belépéshez. Az utolsó üzenet itt megtekinthető.
Válassza ki a Hangüzenetek menüpontot a képernyő görgetésével. Ha megérinti ezt az ikont, az üzenet lejátszódik.
Bejövő hívás hangerejét nem lehet állítani. A csengőhang hangerejét és a rezgő módot itt lehet beállítani: Főképernyő- Beállítások- Csengés beállítások.
Keresse meg a Hangüzenetek menüpontot. Hangüzenet rögzítéséhez érintse meg a Mikrofon ikont. Ekkor egy számláló megjelenik a képernyőn, amely azt jelenti, hogy a felvétel elkezdődött.
Ne engedje el az ikont. Vegye fel az üzenetet, és csak akkor engedje el a mikrofon ikont, ha be akarja fejezni a felvételt.
A gomb elengedése után az üzenet automatikusan továbbítódik az applikációra.
A Jutalom menüpontban.
Ha megérinti a Lépések ikont, akkor az óra megjeleníti az aznapi lépések számát.
Az óra cseppálló, de nem vízálló. Ha az óra vizes lesz, kapcsolja ki a készüléket, majd szobahőmérsékleten szárítsa meg egy ruhával. Várjon 24 órát, mielőtt újra bekapcsolja. Ha ezután nem működik rendesen, akkor lépjen kapcsolatba a kereskedővel, akitől az órát vette, és kérjen információt a hivatalos szervízről.
A SIM kártya bármelyik mobilszolgáltatótól lehet, de fontos, hogy az adatforgalom engedélyezve legyen, és a PIN kód kérés ki legyen kapcsolva.

MyKi Touch Alkalmazás

Ez az ikon
A “Helymeghatározás” menüpontban megmutatja a térképen, hogy gyermeke éppen hol tartózkodik. Fényképet is beállíthat ehhez a funkcióhoz.
Ha gyermeke leveszi az órát a kezéről és utána nem tudja, hogy hová tette, akkor érdemes ezt a funkciót használni. Nyomja meg a Csengés gombot, ekkor az óra elkezd csörögni, így könnyedén meg lehet találni a hangot követve.
Ez egy tájékoztató menüpont, amely megmutatja az applikáción történt utolsó információ lekéréseket a dátumot és az időt is megadva.(maximum 100 lekérést lehet megnézni)
Az applikáció bal felső sarkában található egy kamera ikon. Ha ezt megnyomja, akkor a telefon engedélyt fog kérni arra, hogy az alkalmazás használhassa a telefon kameráját. Adja meg az engedélyt az applikációnak, és készítse el a fotót. Ekkor a fotó automatikusan cserélődik.
Az applikáción keresztül különböző tevékenységekre maximum 3 figyelmeztető jelzés állítható be egy napra. Minden riasztáshoz be lehet állítani, hogy melyik napokon és pontosan mikor szólaljanak meg.
Minden MyKi Touch óra beépített Wifi modullal rendelkezik, amely javítja a beltéri lokalizációt.
Ha gyermeke egy épületben tartózkodik, akkor a helymeghatározás az elérhető wifi hálózaton keresztül történik. A wifi hálózat segítségével megadhat Biztonságos zónát is, amely addig tart, ameddig a wifi jel elérhető.
Már azt is beállíthatja az órán, hogy akkor váltson hangos üzemmódba, ha gyermeke belép egy Biztonságos zónába. Ezt a Helytörténet menüben állíthatja be. Az óra automatikusan vált a Hangos és a Rezgő módok között amikor gyermeke belép vagy elhagy egy biztonsági zónát.
Aktivitás menüpontban a képernyő alján látható egy szív ikon. A szív bal oldalán van egy mínusz jel, a szív jobb oldalán pedig egy plusz jel. Ezek segítségével bármikor küldhet jutalmat gyermekének, ha megérinti a plusz jelet. Ha viszont elégedetlen, akkor a mínusz jellel bármior levonhatja azt. A MyKi óra képernyőjén minden esetben látható, ha jutalom érkezett, vagy éppen levonásra került.
Jelszó megújítására az applikáción keresztül van lehetőség. Nyomja meg az “Elfelejtett jelszó” gombot az applikáció első oldalán. Szükség lesz a számra, amelyet előzetesen megadott. Ha a szám jó, akkor az óra kap egy kódot. Ezzel a kóddal a szülő újra csatlakozhat az órához.
Valószínűleg elutasította az alkalmazás engedélykérését értesítések küldésére. Ha iPhone-ja van, akkor menjen a Beállítások menüpontba és az Értesítések almenüben engedélyezze, hogy a MyKi Watch applikáicó értesítéseket küldjön telefonjára. Ha Androidos készüléke van, menjen a Beállítások>Több>Applikáció kezelő menübe, keresse meg a MyKi Watch app-ot és engedélyezze az értesítések küldését.
Igen, a Beállítások menüpontban a Fiókbeállítások almenüben az Új óra hozzáadása opcióval.
Igen, csak a felhasználónevet és a jelszót kell megadni annak a személynek, akinek hozzáférést szeretne biztosítani az órához. Ezt elég megadni az applikációban a Beállítások menüben. Nem ajánlatos megadni ezeket az adatokat nem családtagoknak.

MyKi Junior Karóra

1. Vegye ki az órát a dobozból és töltse fel a dobozban lévő kábellel, szabványos USB-töltővel.
2. Helyezze be a SIM-kártyát. A SIM-kártyán a PIN-kódnak kikapcsolt állapotban kell lennie és a kártyának aktív adatszolgáltatással kell rendelkeznie.
3. Adja hozzá az órát a MyKi Junior mobilalkalmazáshoz.

A MyKi Junior Nano SIM kártyával működik.
Telepíteni tujda a dobozon található QR-kód leolvasásával és az alkalmazás letöltésével a Google Play-ről vagy az App Store-ból Andorid vagy iOS operációs rendszerű mobiljához. A MyKi Junior alkalmazás ingyenesen letölthető az iOS és Android alkalmazásokhoz

Nyissa meg a MyKi Junior alkalmazást és kattintson a”” Fiók létrehozása “”gombra:
Tekintse át az adatvédelmi irányelvet és a szolgáltatási feltételeket
• Adja meg e-mail címét
• Erősítse meg az e-mail címét
• Adjon meg egy jelszót (hat vagy több karaktert kell tartalmazzon)
• Erősítse meg a jelszót
• Válasszon ki egy profil képet
• Adja meg nevét
• Írja be a telefonszámát
• Kattintson a REGISZTRÁCIÓ gombra

1. Kapcsolja be a MyKi ™ Junior órát az On/Off gombbal. Ha a kártyán aktív az adatszolgáltatás egy QR kód jelenik meg az óra képernyőjén.
2. Nyissa meg a MyKi ™ Junior alkalmazást a telefonon, majd kattintson a szkennelés és aktiválás gombra.
3. Szkennelje be a QR-kódot az óra képernyőjéről a MyKi ™ Junior alkalmazás szkennelési mezőjével.
4. Adja meg az óra nevét, a gyermek nemét, születési dátumát, súlyát, magasságát és az óra telefonszámát

Küldje el nekünk az óra IMEI számát, az óra telefonszámát, a SIM kártyát biztosító mobilszolgáltató nevét, a telefonon működő operációs rendszer és a telefon verziószámát, a telefon típusát és a telefonhoz tatozó telefonszámot.
1. válasz: Ellenőrizze, hogy van-e térerő. Ha a mobilszolgáltató jelen nem jelenik meg az óra kijelzőjén, az óra be lett kapcsolva a SIM kártya behelyezése előtt. Amikor egy új SIM-kártyát helyezünk az órába, azt újra kell indítani. Az újraindítás a bekapcsoló gomb 15 másodperces nyomva tartásával történik. 2. válasz: Töltse le a MyKi Junior alkalmazást
Ha nem jelenik meg QR kód a MyKi ™ Junior képernyőn
1. Az adatátviteli szolgáltatás nem aktív. Ellenőrizze a mobilszolgáltatójánál.
2. Az óra nincs kapcsolatban a szerverrel.
• Lokáció típusa: GPS vagy Wi-Fi.
• Csengetési mód: Az óra aktuális csengetési módjának megjelenítése – csengetés, rezgés vagy csendes üzemmód.
• Jelerősség: Megjeleníti a mobilhálózat jelerősségét.
• Akkumulátor állapota: Az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét és töltését mutatja.
• Idő és dátum: Az aktuális idő és dátum megjelenítése. A Beállítások menüben három különböző formátum közül választhat.
• Kedvenc kapcsolat 1/2: Hang- vagy videohívás indítható, valamint üzenetet küldhet a Kedvencek névjegyeire.
• Kapcsolatok / Alkalmazások / Beállítások menü: Ujjának a kezdőképernyő bal oldalára csúsztatásával a megfelelő órarendre léphet.
• Üzenetek menü: Húzza ujját felfelé a kezdőképernyőn a legutóbbi üzenetek listájának megnyitásához.
• Híváselőzmények menü: A kezdőképernyő lefelé görgetése megnyitja a bejövő, a kimenő és a nem fogadott hívások listáját.
• SOS menü: A kezdőképernyő jobb oldalra csúsztatásával léphet az SOS hívás indítása menübe.

Névjegyek hozzáadása az órához a MyKi Junior alkalmazáson keresztül történik, Névjegyek menü – További információ:
Új Myki Junior óra hozzáadása már meglévő órához: A MyKi Junior segítségével egy másik MyKi Junior órával felvehet egy új barátot a névjegyzékbe. Nyomja meg az Új kapcsolat hozzáadása gombot az Óra menüben, és megjelenik az “Új kapcsolat hozzáadása” menü. Nyomja meg az Óra gombot. Az óra automatikusan megkeresi és hozzáadja az összes többi MyKi Junior órát, amelyeken a használók ugyanazt a gombot aktiválták. A szülők megerősítése után a gyerekek beszélhetnek egymással. A szülő az alkalmazáson keresztül mindig értesítve van, amikor a gyermek új barátot szeretne hozzáadni.

Ha a MyKi Juniort egy másik fiókhoz szeretné hozzáadni és kiterjeszteni a hozzáférést egy másik megbízható felhasználó órájához, nyomja meg az Új kapcsolat hozzáadása gombot a Névjegyzék menüben, majd érintse meg az Alkalmazás ikont.
Egy QR-kód jelenik meg az óraképernyőn, amelyet a másik felhasználónak be kell szkennelnie a MyKi Junior alkalmazással. Az elsődleges fiók hozzáférési kérést fog kapni, amely jóváhagyható vagy elutasítható, valamint meghatározhatja, hogy a megbízható felhasználó milyen hozzáférést tud elérni.
Az akkumulátor egy szabványos B, 5V, 0,5-1,5A micro USB kábel segítségével tölthető.
• Az első használat előtt vagy ha az órát hosszabb ideig nem használták, töltse fel teljesen az akkumulátort.
A teljes akkumulátor töltés körülbelül 120 percet vesz igénybe a szabványos 5V-os USB tápegység használatával, hálózati csatlakozón keresztül. Az óra számítógépen történő feltöltése akár kétszer annyi időt is igénybe vehet.
Sürgős esetben a gyermek SOS-hívást kezdeményezhet a kijelölt SOS-számra
A hívás:
• Tartsa lenyomva az On/Off gombot.
• Nyissa meg az SOS menüt és nyomja meg az SOS gombot.

Új üzenet érkezésekor értesítést kap. A beérkezett üzeneteket az értesítés megérintésével olvashatja el. Az Üzenetek menüből egy partner kiválasztása megnyitja a Kommunikáció menüt.

Lépjen bele a Kommunikáció menübe, ahol a 3 gyorsgomb által küldeni tud Emojikat, Képeket vagy Hangüzeneteket.

A bejövő hívások, értesítések és riasztások csengőhangjainak és csengetési hangerejének megváltoztatásához lépjen a Beállítások képernyőre, a Hangok menübe. Összesen 10 hangerőszint közül választhat. A hang megváltoztatásához használja a bal és jobb nyilakat.

A Beállítások menüben elérheti:
1. Számlap, 2. Téma, 3. Képernyő
A képernyőn 3 számlap és 5 szín közül választhat. A Képernyő menü beállításai lehetővé teszik a kijelző fényerejének és leállási idejének módosítását:
• Fényerő – 10 fényerőszint közül választhat
• Képernyő kikapcsolása – 4 időzítés van: 5, 10, 30 vagy 60 másodperc.

Lépjen be a Kommunikációs képernyőre. Hangüzenet rögzítéséhez érintse meg a Mikrofon ikont. Egy időzítő jelenik meg a képernyőn. Ez azt jelenti, hogy a felvétel megkezdődött. Mentse el az üzenetet és engedje el a gombot, ha befejezte a felvételt. A gomb felengedése után az üzenet automatikusan elküldésre kerül az alkalmazás felé. Ugyanabból a menüből küldhetünk hangulatjeleket vagy fényképeket a megfelelő ikon megnyomásával az óra képernyőjén.
A videohívások csak egy MyKi Junior órára vagy a MyKi Junior alkalmazásra küldhetők. Lépjen be a Videohívás menübe, ahonnan videohívást kezdeményezhet. Ugyanezen menüben lehetőség van a hangerő növelésére, a hang elnémítására vagy a mikrofon elnémítására.
Az óra Alkalmazások képernyőjén megtalálhatja a lépésszámláló funkciót.
A megfelelő ikonra kattintva a képernyőn megjelenik a gyermek által az adott napon gyaloglással vagy futással tett lépések száma, az elégetett kalóriák – aktívak, passzívak és teljesek, tevékenységidő – elért, hátralévő és teljes napi cél, megtett, fennmaradó és teljes napi távolsági cél.

Az óra Alkalmazások képernyőjét húzza felfelé  a Játékok menü eléréséhez. A játékok csak a MyKi Junior alkalmazás által a játékra kijelölt idő alatt érhetők el. A többi időben a játékok nem láthatók.

A MyKi Junior által végzett videohívások internetkapcsolatot használnak, a megabyte forgalom a használat hosszától függ
A MyKi Junior karóra riasztási menüje lehetővé teszi a riasztások beállítását. A + gombbal beállíthat egy ébresztési időt és napot. A Mentés gomb segítségével mentheti a riasztást. A riasztások beállíthatók az óráról és az alkalmazásról is. Nincs korlátozva a hozzáadható riasztások száma.
A MyKi óra cseppálló, de nem vízálló. Abban az esetben ha a víz bejut az órába, kapcsolja ki és hagyja száradni egy ruhán, szobahőmérsékleten. Várjon 24 órát, mielőtt újra bekapcsolná. Ha a bekapcsolás után nem működik megfelelően, forduljon a kereskedőhöz, akitől az órát vásárolta, hogy információt kapjon arról, hogy hol tudja szervizeltetni készülékét.

MyKi Junior Alkalmazás

“Lépjen a Beállítások, majd a Névjegyek fülre. Új név létrehozásához nyomja meg a + gombot. Írjon be egy nevet és egy telefonszámot, majd érintse meg a csoport ikont, hogy kiválaszthassa a két lehetséges csoport közül az egyiket: • Család és Barátok.
Érintse meg a Kamera ikont fénykép hozzáadása érdekében. SOS-szám beállításához nyomja meg az SOS-ikont. Az SOS ikon pirosra vált. Az óra összesen 1db SOS szám beállítását teszi lehetővé. Csillag jelöléssel az 1/2 Kedvenc kapcsolatot adhatja meg, amely meg fog jelenni az óra főképernyőjén. Az alkalmazásban hozzáadott kapcsolatok kétirányú kommunikációt tesznek lehetővé a gyermek órájával: hanghívás, videohívás és csevegés. Korlátlan számú telefonszámot adhat meg. “

A Beállítások menü, Fiókbeállítások almenüben van erre lehetőség – Új óra hozzáadása

Ahhoz, hogy egy órát két vagy több telefonról kezelhessen, hozzá kell adnia a MyKi Junior-ot egy másik fiókhoz, és lehetővé kell tennie, hogy egy másik megbízható felhasználó hozzáférjen az órához. Az órából érintse meg az Új kapcsolat hozzáadása gombot a Névjegyek menüben, majd érintse meg a Hozzáadás gombot. Egy QR-kód jelenik meg az óra képernyőjén, amelyet a másik felhasználónak be kell szkennelnie a MyKi Junior alkalmazáson belül. Az elsődleges fiók hozzáférési kérelmet kap, amelyet jóvá kell hagynia ahhoz, hogy az új fiók hozzáférjen a MyKi Junior órához. Az új fiók hozzáférési szintjének meghatározása – hang, videohívás, üzenetek fogadása és küldése, értesítések fogadása, stb.
Lépjen a Beállítások és onnan a Névjegyek fülre. A névjegyek rendezéséhez kattintson az “Elrendezés” gombra. Innen megváltoztathatja a beírt névjegyeket a Család és a Barátok csoporton belül, beállíthat egy Kedvenc számot és módosíthatja az SOS kapcsolatot.
Az alkalmazás Hely menüjében egy akku szimbólum jelenik meg a térképen a képernyő alatt. Itt láthatja az óra aktuális töltöttségét.
A Hely menüben található ikon megmutatja, hol van a gyermek a térképen. Fényképet készíthet a gyermekéről és megadhatja azt az applikációban.
Ez a menü megmutatja azokat az adott helyeket, amelyeket az óra a nap folyamán vagy az előző 30 nap során rögzített és mindegyikük pontos időpontját.
A Helyelőzmények menüben legfeljebb 2 Biztonsági zónát adhat meg. Amikor először aktiválod mindegyiket, egy kerületi térképet láthatsz. Mozgassa a térképet úgy, hogy a kör jelezze a kívánt területet. Megváltoztathatja (növelheti vagy csökkentheti) a Biztonsági zóna kerületeit. Nyomja meg a “Folytatás” gombot az “Aktív időzóna” megadásához azáltal, hogy megadja annak az időnek a kezdetét és végét, amikor a gyermek a területen tartózkodik. Kattintson a Kész gombra. Miután meghatároztuk a Biztonsági zónákat, szükség szerint könnyen aktiválhatjuk vagy deaktiválhatjuk őket. Ha a gyermek elhagyja a biztonsági zónát, amíg a beállítás aktív, a megadott időintervallum alatt értesítést kap.
A Helyelőzmények menüben megadhatja a gyermek mozgására vonatkozó sebességkorlátokat. Ez a funkció megmutatja, hogy milyen gyorsan mozog a gyermeke és lehetővé teszi az azonnali értesítést, ha az meghaladja az alkalmazásban beállított határértéket. Győződjön meg róla, hogy megváltoztatja a beállításokat, ha a megszokottól eltérően például a gyermek autóban vagy más járműben fog utazni.
Az alkalmazás Gyermek Tevékenysége menüben a nap folyamán a gyermek tevékenységéről óránkénti adatokat rögzít: lépések száma (gyaloglás és futás), megtett távolság és elégett kalória.
A Beállítások menü> Gyermekem menüpontban megadhatja a gyermek adatait, mint például a Név, Nem, Születési dátum, Magasság és Súly. Ugorjon a “Gyermekaktivitás” fülre és állítsa be a napi célokat – az aktivitás idejét, a megtett távolságot, az elégett kalóriát – aktív és passzív célokat. Az eredményeket a gyermekre vonatkozó adatok alapján számítjuk ki – magasság, súly, nem.
A Beállítások menü> Gyermekem menüpontjából érintse meg a Kamera ikont, hogy kiválasszon egy fényképet a telefonról, vagy új képet készítsen és hozzáadja a gyermek profiljához.
A MyKi Junior alkalmazás Beállítások menüjében 24 órás időintervallumon belül megadhatja azt az időszakot, amikor a gyerekek játszhatnak az órán. Az intervallumok megadhatók óra vagy napi bontásban is. A játékok a tiltott időben nem lesznek láthatók és hozzáférhetők az órán keresztül.
Minden MyKi óra rendelkezik beépített Wi-Fi modullal, amely javítja a beltéri lokalizációt. Amikor a gyermek beltérben van, a tartózkodási helyéről szóló információ az óra által felismert Wi-Fi hálózatokon alapul. Ezenkívül az óra lehetővé teszi egy gyors biztonságos zóna meghatározását a szülő által meghatározott helyi Wi-Fi hálózat alapján.
A MyKi Junior csengőhang megadható az óra Biztonsági zónán belül tartózkodása esetére (pld iskolán belül rezgés funkció) és megadható a Helyelőzmények menüben is. Az intelligens óra automatikusan észleli, amikor a gyermek belép vagy kilép a megadott zónából, és megváltoztatja a csengőhangot.
A MyKi Junior alkalmazás segítségével a Beállítások menüben megadhatja, hogy mely fontos eseményekről szeretne értesítést kapni. Engedélyezze az értesítéseket – SOS gomb megnyomva; óra kikapcsolása; sebességkorlátozás átlépése; biztonsági zóna elhagyása; gyermek belépett a biztonsági zónába; csevegés üzenet; az óra “akkumulátor kímélő” üzemmódba vált.
Valószínűleg megtiltotta az értesítések fogadását. Lépjen be a Beállítások menüpontba és az Értesítések menüben engedélyezze az értesítések fogadását.
A jelszó alkalmazáson keresztüli visszaállításához a felhasználónak meg kell nyomnia az Elfelejtett jelszó gombot az alkalmazás főképernyőjén. Az alkalmazás kérni fogja a regisztráció során megadott szülő telefonszámát. Ha a beírt szám helyes, akkor egy kód kerül elküldésre az órára. Ezzel a kóddal a szülő hozzáférhet az órához.
Két évvel a vásárlás után, abban az esetben ha a vásárlási dokumentumok rendelkezésre állnak és megegyeznek az óra adataival és ha az órát helyesen, megfelelő módon és célszerűen használták, a termék integritásának megsértése nélkül.

MyKi Auto

A MyKi Auto négyszeres lokációs lehetőséget nyújt a GPS, a GLONASS, az LBS és a WiFi kompatibilitás segítségével Az akkumulátor optimalizálására szolgáló rendszer segítségével a MyKi Auto egy töltéssel akár 90 napig is bírja, a nyomkövető IPX5 vízálló kivitelű. A szabotázs riasztás értesítést küld, ha az eszközt eltávolították a helyszínről, ahonnan elhelyezésre került. A MyKi Auto erős mágnese lehetővé teszi, hogy az eszközt a jármű bármely fémfelületére elhelyezze, illetve az alapcsomag részeként található ragasztóval ellátott kiegészítő segítségével egyéb felületeken is elhelyezheti.

Igen, a MyKi Auto vízálló kivitelű – IPX5

1. Vegye ki a nyomkövetőt a dobozból, és töltse fel a dobozban található töltővel.
2. Helyezze a SIM kártyát a SIM nyílásba a résen keresztül, a fedél kinyitása után. A SIM-kártyán a PIN-kódot előzetesen ki kell kapcsolni és aktív adatátviteli szolgáltatással kell rendelkezzen.
3. Az akkumulátor töltését leállító gombot kapcsolja ON/BE állásba.
4. Adja hozzá a nyomkövetőt a MyKi Auto mobilalkalmazáshoz.

A MyKi Pet kutyák, macskák és egyéb háziállatok, valamint mezőgazdasági állatok számára is használható.
Az alkalmást telepítheti a dobozon található QR kód beolvasásával vagy a Myki Auto alkalmazás letöltsével a Google Play-ről Andoridos vagy
App Store-ról az iOS-es készülékére.
Nyissa meg az MyKi Auto alkalmazást, és nyomja meg a”” Profil létrehozása “”gombot.
·· Tektintse meg és fogadja el a Megfelelőségi Nyilatkozatot és a Használati Feltételeket
·· Adja meg az email címét
·· Erősítse meg az email címét
·· Adjon meg egy jelszót (leaglább 6 karaktert kell tartalmaznia)
·· Erősítse meg a jelszót
·· Adja meg a MyKi Auto azonosítóját
·· Adjon meg egy nevet a nyomkövetőnek
·· Írja be a telefonszámát
·· Írja be a tracker telefonszámát
·· Nyomja meg a REGISZTRÁCIÓ gombot

Az eszköz gyorsan és egyszerűen felszerelhető, vezetékelés nélkül
. Az eszköz hátulján egy erős mágnes található, annak érdekében, hogy a nyomkövető a jármű különböző helyein, fémes felületeken felszerelhető legyen. A nyomkövetőt nem fémes felületekre is fel lehet szerelni
az illesztő állvánnyal, amely a ragasztó által a kívánt felületre tapad és illeszkedik a Myki Auto eszközhöz.

Az állapotjelző a készülék bekapcsolása után automatikusan kikapcsol, legfeljebb 3 perc után.
Ha az eszköz pozícionálási üzemmódban van tartsa lenyomva a Bekapcsoló gombot 10 másodpercig és a MyKi Auto 1 percen belül kikapcsol.

· Bekapcsolás – Amikor a készülék ki van kapcsolva, tartsa lenyomva a Bekapcsoló gombot 3 másodpercig (Az akkumulátor leállítása gombnak ON állásban kell lennie).
· Kikapcsolás – A készülék bekapcsolt állapotában tartsa lenyomva a Bekapcsoló gombot 3 másodpercig.

– Aktív biztonsági mód – ebben a módban ha bármilyen mozgást és/vagy rezgést észlel, akkor
Ön értesítést és riasztást fog kapni. A riasztás leállításához ki kell kapcsolnia ezt a módot
a MyKi Auto alkalmazásban.
– Inaktív biztonsági mód – ebben a módban nem kap információt mozgás és/vagy rezgés észleléséről.
Az akkumulátor optimalizálására szolgáló rendszer segítségével a MyKi Auto akár 90 napig bírja egy töltéssel.
— Pozícionálás – Ebben a módban a készülék 10 másodpercenként információkat küld, útközben.
Az utazási útvonalak mentésre kerülnek. A működési idő legfeljebb 45 nap.
–Akkumulátor-takarékos mód – Ebben az üzemmódban a készülék 10 percenként küld információkat. Az eszköz az útvonalakat nem menti el. A működési idő legfeljebb 120 nap.
–Ultra akkutakarékos mód – Ebben az üzemmódban a készülék minden 1 órában küld információt. Az eszköz az útvonalakat nem menti el. A működési idő legfeljebb 365 nap.
–FIGYELEM! Ebben az üzemmódban a készülék kikapcsol akkumulátor takarékossági céllal. Ennek kikapcsolásához meg kell nyomnia a készülék Bekapcsoló gombját, és várnia kell, hogy automatikusan bekapcsoljon, amely akár 1 órát is igénybe vehet. “
Abban az esetben, ha az eszközt eltávolítják arról a helyről, ahol elhelyezte, akkor értesítést fog kapni, függetlenül az akkumulátor és a készülék működési módjától. Ha szabotázs riasztás
aktiválva van, a készülék helyzetéről információt fog kapni, 10 másodpercenként 20 perc időtartamig.
Ezután a készülék vissza fog térni a szabotázs riasztás üzemmód aktiválása előtt megadott üzemmódba
Abban az esetben, ha az akkumulátor töltése 10% alá esik, értesítést fog kapni.

MyKi Auto Alkalmazás

A Lokáció menü a nyomkövető helyzetét mutatja a térképen, amelyet a GPS szolgáltatás, a mobiltelefon-szolgáltatók vagy közeli Wi-Fi-hálózatok határoznak meg.
Igen, Pozícionálási módban a készülék 10 másodpercenként küld információkat vezetés közben. A megtett útvonalak mentésre kerülnek.
Akkumulátor kímélő üzemmód – Ebben a módban a készülék 10 percenként küld információkat. Az utazási útvonalak nem kerülnek mentésre.
Ultra energiatakarékos üzemmód – Ebben a módban a készülék óránként küld információkat. Az utazási útvonalak nem kerülnek mentésre.

Biztonsági mód – A biztonsági üzemmódban a nyomkövető aktuális állapota:
Biztonsági üzemmód aktív – ebben az üzemmódban ha bármilyen mozgás és/vagy rezgés észlelhető, értesítést és riasztást fog kapni. A riasztás leállításához kapcsolja ki ezt az üzemmódot, ezt az ikon megnyomásával teheti meg.
Biztonsági üzemmód inaktív – ebben az üzemmódban nem kap információt arról, ha bármilyen mozgás és/vagy rezgés észlelhető. Az aktív rendszerre való áttéréshez meg kell nyomnia az ikont.

Megmutatja az adott nap és az elmúlt 30 nap során meglátogatott helyeket és időpontjukat, egyenként.

Legfeljebb öt Biztonsági zónát határozhat meg.
Nyomja meg a gombot egy új Biztonsági zóna hozzáadásához. Amikor először határoz meg Biztonsági zónát, látni fogja azt a térképen a zóna kerületével. Mozgassa a térképet a csúszka segítségével, hogy a kör az Ön által megjelölni kívánt zónát mutassa. Adjon meg a zónának egy nevet, válasszon ki egy ikont és egy színt, majd nyomja meg a “Tovább” gombot. Miután megadta a biztonsági zónát, az szükség szerint könnyen aktiválható vagy deaktiválható a képernyő jobb oldalán látható ikonnal. Ha a jármű elhagyja a Biztonsági zónát a mód aktív állapotában, értesítést fog kapni. Az egyes biztonsági zónáinak szerkesztéséhez tartsunk lenyomva az ikont.

Részletes információkat tartalmaz az útvonalak számáról, a megtett távolságról, a mozgással eltöltött időről és az átlagos sebességről. Az adatok heti átlagértéke is megjelenítésre kerül az adott hónapra és az elmúlt 12 hónapra vonatkozóan.
Ez a menü az előző 90 nap alábbi eseményeit mutatja – biztonsági zónából történő kilépés és belépés, biztonsági mód BE és KI kapcsolt állapotban, szabotázs riasztások stb.