Myki 4

54 990 Ft

MyKi 4 – Okosóra gyerekeknek, szülőknek szóló alkalmazással

A MyKi 4 egy vízálló okosóra gyerekeknek, precíz hármas lokalizációval, kétirányú hang- és videohívásokkal, valamint csevegési funkciókkal. A MyKi 4 teljesen vízálló és IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik! Az okosóra tartós szilikon szíjakkal rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében.

Hozzáadhat barátokat a névjegyzékhez, ha Bluetoothon keresztül csatlakozik egy másik MyKi 4 eszközhöz. A barátságot a szülőnek jóvá kell hagynia a MyKi alkalmazásban. A csatlakoztatott MyKi 4 órákkal videohívásokat kezdeményezhetnek és cseveghetnek.

A MyKi 4 támogatja a kétirányú hang- és videohívásokat a MyKi App segítségével előre kiválasztott, az okosóra telefonkönyvébe mentett biztonságos számok listájára. A fokozott biztonság érdekében a telefonkönyvet teljes egészében a MyKi App vezérli.Az SOS gomb megnyomása esetén a MyKi 4 hívásokat kezdeményez egy előre kiválasztott segélyhívó számra, amíg a kapcsolat létre nem jön. Az SOS szám előre kiválasztható a MyKi alkalmazáson keresztül. A Chat funkció lehetővé teszi azonnali hang- és szöveges üzenetek, fényképek és hangulatjelek küldését.

Az alkalmazás lehetővé teszi a biztonságos zónák beállítását, a telefonkönyv vezérlését és a megengedett számok listájának létrehozását, valamint a gyermek napi tevékenységének nyomon követését.

Az óra lépésszámlálóval van felszerelve, amely követi a napközbeni tevékenységet, és tevékenységrekordokat és statisztikákat biztosít. Az internet segítségével megjeleníti az pontos időt, dátumot és időjárás-előrejelzést. Számos óralappal és tapéta opcióval rendelkezik. A MyKi 4 beépített számológéppel és ébresztőórával rendelkezik, amellyel különféle emlékeztetőket állíthat be a napközbeni fontos tevékenységekhez és feladatokhoz.

A MyKi 4 három modern és praktikus színben kapható, és levehető szilikon szíjjal rendelkezik.

  • SIM kártya: Nano SIM
  • LokalizációLBS, Wi-Fi, GPS és AGPS
  • Akkumulátor: 800 mAh, lítium-ion polimer akkumulátor
  • Kamera: 2 MP fotó- és videokamera
  • Súly: 55 g.
  • Vízállóság: IP 67
  • Érintőkijelző: 1,4 hüvelykes IPS kijelző

A MyKi 4 az ingyenes MyKi App mobilalkalmazással működik, amely elérhető a Google Playen, az App Store-ban és a Huawei App Galleryben. Ezen keresztül a szülők könnyen megtalálhatják, kezelhetik és figyelhetik a MyKi 4-et.

MyKi 4 pink-fehérMyKi 4 pink-fehérMyKi 4 pink-fehérMyKi 4 szürke-feketeMyKi 4 szürke-feketeMyKi 4 szürke-feketeMyKi 4 zöld-feketeMyKi 4 zöld-feketeMyKi 4 zöld-fekete

Leírás

Kommunikáció, végre úgy, ahogyan a szülő szeretné…

A MyKi 4 óráról előre rögzített számok hívhatók. Ezeket a számokat kizárólag a szülõ állítja be és adja hozzá az ÚJ MyKi  alkalmazásban. Az alkalmazásból hang- és szöveges üzeneteket, emojikat küldhet az órára, ill. hangüzeneteket és emojikat fogadhat az óráról.  Az órát az itt beállított engedélyezett számok hívhatják, amelyet szintén szülő aktiválhat vagy módosíthat. 

Lokációs képesség

A MyKi 4 fő funkciója, hogy tájékoztassa a szülőt gyermeke helyzetéről, ha nincsenek együtt. A Helyelőzmények menüben követhetők gyermekének mozgása a nap folyamán és az előző napokban. Az alkalmazás ugyanazon része az úgynevezett Biztonságos Zónák meghatározására szolgál, amelyeket szintén a szülő állít be és kérése szerint értesítést kaphat arról, amikor a gyermek belép, vagy elhagyja azokat.

Mozgásra fel!!

Az óra a számos használati funkció mellett folyamatosan figyeli és méri gyermekünk aktivitását, lépéseinek számát. Adjunk személyes célokat, mozgassuk gyermekünket, melyet az óra folyamatosan riportol a számunkra.

Valami nem úgy működik, ahogy szeretné, elakadt?

Rálelhet a megoldásra a Gyakori Kérdések között!

Elolvasom a gyakori kérdéseket

További információk

Tömeg 40 g
Méretek 57 × 13 × 33 mm
Szín

MyKi 4 pink-fehér, MyKi 4 szürke-fekete, MyKi 4 zöld-fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Myki 4” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top