Myki webshop – Szállítási Feltételek – Házhozszállítás – Csomagkövetés

Szállítási feltételek:

Kedves Vásárlónk!

A webshopunkban leadott sikeres megrendelésről egy megerősítő e-mailt küldünk.

Amint megkaptuk a visszaigazolást a rendeléséről és arról, hogy kifizette a terméke(ke)t, összeállítjuk a csomagját.

Ha kész van a csomagja, arról szintén küldünk egy értesítő e-mailt, amelyben jelezzük, hogy a csomag kiszállítás alatt van, és a következő munkanapon kerül kézbesítésre.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

Örömmel jelentjük, az utánvétes fizetési mód ismét elérhető a webáruházunkban!

Az utánvétel összege: 350 Ft.

A házhozszállítás díja Magyarország területén: 1.190 Ft, bruttó 15.000 Ft-os vásárlási összeg alatt. Egyéb esetben az házhozszállítás teljes Magyarország területén INGYENES!

Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt javasoljuk, hogy olyan címre kérje a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot.

Egy értesítő e-mailt küldünk arról, hogy a csomagját a futárszolgálatnak átadtuk, vagyis a csomag szállítás alatt van. Az e-mail megérkezését követő 24 órán belül várható a csomag házhoz szállítása.

CSOMAGKÖVETÉS

A kézbesítés napján egy e-mail-t és/vagy egy SMS-t fog kapni a GLS-től, amelyben megadott link alapján lehetősége van a csomag követésére. Ekkor még lehetősége van a szállítási címet módosítani.

A rendeléseket igyekszünk a lehető leggyorsabban feldolgozni és a megrendelt termék(ek)et a rendelést követő 48 órán belül kiszállítani. A futárszolgálat hétvégén nem szállítja ki a csomagokat, ezért a péntek 12 óra után érkezett rendeléseket csak kedden szállítjuk házhoz.

Ha azt szeretné, hogy a megrendelését ne azonnal, hanem pl. a hónap végén, a szabadság letelte után, stb. dolgozzuk fel, akkor ezt kérjük jelezze nekünk a rendelés során a Megjegyzés rovatban.

Ha ajándékba küldené a csomagot, akkor szállítási címnek a megajándékozott címét adja meg és mindenképp jelezze nekünk a Megjegyzés rovatba, hogy a csomagot ajándékba szeretné küldeni.

Jó vásárlást kívánunk!!

Cellect Hungary