Tesla Smart Légtisztító-Pro XL

119 990 Ft 107 990 Ft

Tesla Okos Levegőtisztító – Pro XL fontosabb tulajdonságai
  • Nagy teljesítményének köszönhetően az intelligens tisztító tisztítja és frissíti a levegőt akár 61 m2-es nagy helyiségekben is.
  • Megszabadít a portól, a pollentől és a kellemetlen szagoktól, valamint eltávolítja a vírusokat és baktériumokat.
  • Az intelligens tisztító tökéletesen tiszta levegőt juttat bármely szobájába.
  • Az okosasszisztenst könnyedén vezérelheti iOS és Android mobilalkalmazáson keresztül.
  • Teljesítmény: 60 W
  • Légtisztító teljesítmény: 510 m3/óra
  • Ajánlott szobaméret: 43-61 m2
  • Maximális zaj: 68 dB(A)
  • Minimális zaj: 20 dB(A)

Leírás

Kellemes levegőt kölcsönöz az allergiában, asztmában vagy más légzési nehézségekben szenvedőknek.

Ez a hordozható készülék képes az akár 43-61 m2 nagyságú lakások és irodák levegőjét megszűrni. A lenyűgöző hatékonyságáról a légtisztító kapacitás mond el többet – ez a légtisztító akár 510 m3/óra levegő megszűrésére is képes.

Friss levegő, mint a természetben

Te is szereted a tavaszi vagy őszi erdő friss levegőjét? Pontosan ilyet készíthet otthon egy tisztítószerrel. Ionizálója van, amely egészséges anionokat bocsát ki a környezetbe. Ezek eltávolítják a mikrobákat, semlegesítik a szagokat, például a cigarettafüstöt, és felfrissítik a levegőt a helyiségben. Nem számít, hogy a konyhába vagy a hálószobába helyezi – az intelligens tisztítógép okos rendszerének és egyszerű kialakításának köszönhetően mindenhova elfér!

A szűrők felfogják a legfinomabb port és pollent

Ha allergiában vagy asztmában szenved, el fogja ragadni az intelligens tisztítót. A tisztító hatékony eszköze a réteges HEPA szűrő. A 0,3 mikrométeres méretű részecskék 99%-át befogja, ami körülbelül 200-szor kisebb, mint egy emberi hajszál átmérője. A pollen és a por nem jut át rajta, így a tisztítószer kiválóan alkalmas allergiásoknak és asztmásoknak. Mindazok számára is kiváló, akik nem szeretik a dohányzás okozta füstöt.

Az UV lámpa sterilizálja a levegőt és elpusztítja a mérgező anyagokat

A titán-dioxidból készült ráccsal kombinált UV-lámpának köszönhetően a tisztítószer eltávolítja a gyakori vírusokat és baktériumokat, valamint a háztartásokban gyakran előforduló mérgező anyagokat. Ez a szűrés megszabadítja Önt a veszélyes toluoltól, xiloltól, benzoltól vagy formaldehidtől.

A tisztító automatikusan ellenőrzi a levegő minőségét

A levegőminőség-érzékelő folyamatosan figyeli a helyiség körülményeit, és ennek megfelelően állítja be a tisztító teljesítményét, hogy Ön optimális levegőminőséget biztosítson. Ha viszont saját kezűleg szeretné vezérelni a tisztítót, mindent beállíthat a mobilalkalmazásban, elérhető iOS-re és Androidra. Önön múlik, hogy az automatikus vagy a kézi üzemmódot választja.

További információk

Tömeg 10000 g
Méretek 460 × 710 mm
Szín

fehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tesla Smart Légtisztító-Pro XL” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top