Tesla Smart Dimmer Kapcsoló

14 990 Ft 13 490 Ft

A Tesla Smart Dimmer Touch Smart Switch legfontosabb jellemzői

  • A Tesla Smart Dimmer Touch érintéssel, távirányítóval és hangutasításokkal is vezérelhető
  • Érzékeny érintőfelülettel rendelkezik
  • Mobilalkalmazáshoz csatlakoztatható
  • Kommunikál hangalapú asszisztensekkel
  • A Tesla Smart Dimmer Touch kapcsoló lehetővé teszi a fényerősség beállítását
  • Az alkalmazás lehetővé teszi bármilyen világítási forgatókönyv beállítását
  • A Tesla Smart Dimmer Touch Smart Switch forgatókönyv beállítása
  • A mobilalkalmazás segítségével testreszabhatod a Tesla Smart Dimmer Touch intelligens kapcsolót. Ha például mindig ugyanabban az időben érsz haza, állítsd be a vezérlést úgy, hogy amikor hazaérsz, mindig kellemes fényviszonyok legyenek. Mindazonáltal megannyi forgatókönyv közül tudsz választani.

Leírás

Egyszerű és kényelmes világítás szabályozóra  vágysz , mellyel akár egy gombnyomás alatt hangulatos világitást varázsolhatsz az otthonodba ? 

Akkor a Tesla Smart Dimmer Touchnak a te otthonodba is bekell hogy költözzön ! A Tesla Smart Dimmer Touch kapcsolóval egyetlen érintéssel állíthatod be kedvenc világításod. Kézi működtetés esetén értékelni fogod az érzékeny érintőkijelzőt, amelyen beállíthatja a kívánt fényerősséget. A távvezérléshez használhatod a mobiltelefonon található alkalmazást további világítási forgatókönyvek beállításához. A Tesla Smart Dimmer Touch intelligens kapcsoló kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel.

Wifi kapcsolat 

A Tesla Smart Dimmer Touch intelligens kapcsoló Wi-Fi vevővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan vezérelhesd a kapcsolót a Tesla Smart mobilalkalmazás segítségével, amely a világ számos nyelvén is elérhető. Kompatibilis mind az Android, mind az iOS operációs rendszerekkel.

További információk

Szín

fehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tesla Smart Dimmer Kapcsoló” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top