Tesla okos hosszabbító, 3 aljzattal és 4 USB kimenettel

19 990 Ft 17 990 Ft

Vásárolja meg most a terméket Újévi akciónk keretében, ajándék Heavy Tools hátizsákkal!

Tesla okos hosszabító, 3 aljzat, 4 USB legfontosabb jellemzői

Automatikus kapcsolás, hosszú távú áramfogyasztás áttekintése, hangvezérlés lehetősége akár mobiltelefonon keresztül is. Mindezt megteheti a Tesla Smart Plug, amely a hétköznapi készülékeket az okosotthon új elemeivé varázsolja.

  • 3 aljzat 230 V + 4x USB port
  • WiFi és Bluetooth kapcsolat
  • Tesla Smart alkalmazás
  • kábelhossz 180 cm, kézi kapcsoló

Leírás

Intelligens vezérlők

A készülékek automatikus átkapcsolásának beállítása most olyan egyszerű és kellemes, mint egy csésze kávé megivása. Az összes készüléket távolról be- és kikapcsolhatja, ráadásul a Tesla Smart alkalmazás az automatizálási lehetőségek széles skáláját kínálja. Akár azt szeretnéd, hogy hazaérkezve mindig égő lámpával üdvözöljenek, akár azt, hogy távozás után véletlenül se maradjon bekapcsolva a vasaló.

Tökéletes áttekintés

Tudja, hogy az Ön háztartásában lévő egyes készülékek mennyivel járulnak hozzá a villanyszámlához? A Tesla Smart Plug segítségével tökéletes áttekintést kap az aktuális és hosszú távú áramfogyasztásról, valamint arról, hogy mely készülékek vannak éppen ki- vagy bekapcsolva.

Széles körű kapcsolat

Az intelligens aljzat Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül szinkronizálja az adatokat okostelefonjával, ahogy Önnek tetszik. A Tesla Smart alkalmazás cseh nyelvű, és minden operációs rendszerrel kompatibilis, Android és iOS rendszerrel. Hangutasításokkal is kényelmesen vezérelhető a Google Assistant vagy az Amazon Alexa segítségével.

További információk

Szín

fehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tesla okos hosszabbító, 3 aljzattal és 4 USB kimenettel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top