Shelly Heat & Temperature

8 990 Ft

Itt az ideje, hogy felokosítsa otthonát! 

Válasssza a Shelly termékcsaládból a Shelly Heat and Temperature  hőmérséklet és páratartalom érzékelő készüléket, csatlakoztassa az otthoni vezeték nélküli internetes hálózathoz, helyezze el egyszerűen abban a helyiségben vagy készülékben, amelynek a hőmérsékletét vagy páratartalmát szeretné figyelni. Nem olvad le a fagyasztó, nem melegszik túl feleslegesen a lakás vagy nem penészesednek a sarkok, ha időben észleled a problémát és megoldod, mielőtt az visszafordíthatatlanná válik. 

 

  • CR123A – 3V (NEM tartalmazza)
  • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 18 hónap
  • Páratartalom mérési tartomány: 0 ~ 100% (± 5%)
  • Hőmérséklet mérési tartomány: -40 ° C ÷ 60 ° C (± 1 ° C
  • Üzemhőmérséklet: -40 ° C – +60 ° C
  • Vezeték nélküli / WiFi protokoll: 802,11 b / g / n (2,4 GHz)

Leírás

Optimalizálja energiafogyását! Hogyan?

Legyen tudatában a külső hőmérsékleti ingadozásoknak, és tartsa otthonát  optimális hőmérsékleten. Kövesse és felügyelje kényelmesen, bárhonnan és bármikor. A Shelly Heat and Temperature figyelemmel kíséri a túlzott páratartalom változásokat. Kerülje a szárazságot ugyanúgy ahogy a nagyobb nedvességű körülményeket amely ideális a penész növekedéséhez.

Nincs szükség installációra

Helyezze el a Shelly Heat and Temperature szenzort abba a helyiségbe vagy fűtött/hűtött területre, ahonnan levegő hőmérsékleti információt szeretne megtudni és felügyelni, ha jelentős változás következik be abban. Legyen az egy irodai szerverszoba vagy konyhai hűtő, mélyhűtő, esetleg szauna vagy bármelyik fütött helyiség a lakásban.

Az Shelly alkalmazásban minden adatot látni fogsz

A Shelly Heat and Temperature tárolja az előzményeket minden hőmérsékletet és páratartalmi adatot, otthonában. Ezt évekre visszamenően, napról napra, óráról órára.

Az eszköz a  CR123A elemből nyeri az áramellátást, vezetékek nélkül. A Shelly Heat and Temperature  az otthoni WiFi hálózatát használja, egyébre nincs szükség.

További információk

Tömeg 40 g
Méretek 20 × 20 × 90 mm
Szín

fehér, fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shelly Heat & Temperature” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top