Shelly Flood

8 990 Ft

Itt az ideje, hogy felokosítsa otthonát! 

Válasssza a Shelly termékcsaládból a Shelly Flood vízszivárgás érzékelő detektort, csatlakoztassa az otthoni vezeték nélküli internetes hálózathoz helyezze el a földön abban a szobán, ahol a víz elfolyás esélyes lehet (kazán vagy víztároló környékén, radiátor alatt, fürdőszobában) és érezze magát biztonságban otthonában, akkor is ha éppen nincs otthon. 

  • CR123A – 3V akkumulátor (NEM tartalmazza)
  • Az akkumulátor élettartama: legfeljebb 18 hónap
  • Hőmérséklet mérése: -20 ° C ~ 50 ° C (± 1 ° C)
  • Üzemhőmérséklet: -40 ° C-60 ° C
  • Vezeték nélküli / WiFi protokoll: 802,11 b / g / n (2,4 GHz)

Leírás

Nem folyik el a víz véletlenül

A Shelly Flood az otthoni WiFi hálózatát használja, egyébre nincs szükség. A Shelly Flood segítségével megfigyelheti otthoni hőmérsékletét, és azonnal értesítést kaphat bármilyen folyadék szivárgást észlel az otthonában.

Egyszerű installáció

A Shelly Smoke CR123A – 3V elemről működik, teljesen huzalmentes, nincs szükség hálózati táplálásra. Egy elemmel legfeljebb 18 hónapig tud üzemelni.

Az Shelly alkalmazásban minden adatot látni fogsz

A vízszivárgás érzékelésén túl követheted a szoba hőmérsékletét is, továbbá historikus adatokat is megtekinthetsz. Ezzel a plusz funkcióval követheted a fűtési beállításokat is távolról, hogy minden az optimális szintre legyen beállítva. Pénzt spórolhatsz és nyugalmat szerezhetsz magadnak azzal, hogy távolról tudod, otthon minden rendben van. Az alkalmazásból látod az akkumulátor töltöttségi szintjét is, időben fogsz értesülni arról, ha azt cserélned kell. 

További információk

Tömeg 70 g
Méretek 70 × 70 × 19 mm
Szín

fehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shelly Flood” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top