Myki Watch

29 990 Ft

Elfogyott

MyKi Watch – jó érzés biztonságban tudnom a gyermekem

A MyKi Watch gyerekóra egy új generációs eszköz, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy kommunikáljanak és felügyeljék gyermekük helyét.

  • A készülék Micro SIM-mel működik, amely nem része az alapcsomagnak
  • Óraszíj hossza: 13-18,5cm, könnyen állítható
  • Súly: 40g (SIM kártyával)
  • Dimenzió: 57 x 13 x 33mm

 

piros-kékpiros-kékMyki Watch színváltozatok

Leírás

MyKi Watch – Okosóra gyerekek számára

A MyKi Watch a gyermekek karján hordható intelligens eszköz, amely segíti a szülőket abban, hogy biztonságban tudhassák gyermeküket anélkül, hogy fizikailag vele lennének és folyamatos hívásokkal zavarnák őt. A GPS / GSM rendszerekkel kompatibilis nyomkövető egyszerre 12 műholddal kommunikál, amelynek köszönhetően folyamatosan és nagy pontossággal láthatja gyermekének helyzetét. A MyKi Watch könnyű, kényelmes és minden gyermek karjára illeszkedik.

Maradjon mindig kapcsolatban a gyermekével

A MyKi Watch használatával nemcsak gyermeke helyét ellenőrizheti, hanem bármikor beszélhet vele, mivel az intelligens óra mobiltelefonként is működik, azaz hanghívásokat kezdeményezhet és fogadhat.  A gyerek csak az engedélyezett számokból fogadhat hívást és csak azokat hívhatja. Ezeket a szülő adja meg az alkalmazásban.

Vészhelyzetre kész

SOS gyorshívó gombbal élesítve a MyKi Watch készen áll arra, hogy megvédje gyermekét. Abban az esetben, ha a gyermeknek azonnali szüksége van Önre, az SOS gomb megnyomásával az intelligens óra pontos helyet küld a mobilalkalmazásnak, és elkezdi hívni az előre meghatározott (maximum 3) telefonszámot addig, amíg az egyikkel létre nem jön a kapcsolat.

Nincs váratlan lemerülés 

Az akkumulátor a készenléti üzemmódban akár 30 órát is üzemelhet (10%-os töltöttségi szint alatt). A várható lemerülésről a szülő minden esetben SMS-figyelmeztetést kap. Az óra akár egy óra folyamatos hívásra is képes, hogy megfelelően tudjuk kezelni az esetleges vészhelyzetet.

Valami nem úgy működik, ahogy szeretné, elakadt?

Rálelhet a megoldásra a Gyakori Kérdések között!

Elolvasom a gyakori kérdéseket

További információk

Tömeg 40 g
Méretek 57 × 13 × 33 mm
Szín

piros-kék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Myki Watch” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top