Myki Spot

29 990 Ft

(1 vásárlói értékelés)

A MyKi Spot GPS/GSM nyomkövető egy olyan eszköz, amely 3 követési módban képes szeretteink és kedvenc tárgyaink hollétéről információt adni, senior módban hívást kezdeményezni és fogadni. Követési módok: senior, háziállat és csomagkövetés. 

 • A készülék Micro SIM-mel működik, amely nem része az alapcsomagnak
 • Alapcsomagban található övek: nyakpánt, nyakörve illeszthető pánt, pánt csomaghoz való rögzítéshez
 • Súly: 40g (SIM kártyával)
 • Dimenzió: 45 x 11 x 39 mm
fehér Spotfehér Spotfehér Spotfekete Spotfekete Spotfekete Spot

Leírás

A MyKi Spot az első igazi univerzális nyomkövető a világon. Te döntöd el, hogy mire fogod használni

Az eszköz regisztrációjakor mi dönthetjük el, hogy a készüléket milyen működési módban használjuk. Ettől függően fogunk speciális menüpontokat találni vagy esetleg hívási opciót is elérni az alkalmazáson keresztül. Ez továbbá az akkumulátor használat optimális beállításának is az alapja. Ha például a készülék háziállat és csomag követő módban, akkumulátor kimélő üzemmódra kapcsol, hogy az állat illetve a csomag helyzetét a lehető leghosszabb ideig ellenőrizni tudjuk. A MyKi Spot  zárt térben is pontosan mutatja kedvence vagy csomagja helyzetét, akár 10 méteres pontossággal. 

SOS üzemmód

A nagyszülő már nem jól lát vagy nem képes kezelni az okostelefonokat? Adja a nyakába a MyKi Spot készüléket és ha bármi probléma adódik a készüléken található gomb megnyomásával, azonnal fel tudja Önt hívni. A bizonsági zóna beállítása további nyugalmat és információt ad Önnek idős rokonának a holtartózkodásáról.

Mágneses töltés, könnyű kezelhetőség

A MyKi Spot-ot mágneses töltő segítségével töltheti, amely egyszerűen és csak egy féle képpen csatlakoztatható. A készülék mérsékelten vízálló, nem fog gondot okozni, ha használata közben véletlenül víz éri. 

Kicsi és kompakt

A MyKi Spot kis mérete és mindössze 40 gramm súlya miatt komfortos és észrevétlen része az életünknek. A kis méret ellenére a 680mAh-s akkumlátor kímélő üzemmódban akár egy hétig is kitart, a használat helyszínének és rákeresések számosságától függően. 

Valós idejű nyomkövetés

Függetlenül attól, hogy az eszköz milyen módban van, amennyiben belép a MyKi Spot alkalmazásba, a követő helyzete frissül és Ön azonnal az eszköz valós helyét fogja látni. 

További információk

Tömeg 40 g
Méretek 45 × 11 × 39 mm
Szín

fehér Spot, fekete Spot

Myki Spot termékről 1 értékelés

 1. Biró Gyula

  kutyám nyakorvén használom. Nagyon kompakt kialakítás, egyszerű kezelhetőség. Nagyon hasznos kütyü! ajánlom.

  • admin

   Örülönk, hogy hasznosnak találod! Jó használatot kívánunk. Ha a kutya veletek van, akkor csomagra is rárakhatod, nem beszélve a nagyszülőkről 🙂

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top