Myki Pet

29 990 Ft

Elfogyott

A MyKi Pet GPS/GSM nyomkövető egy olyan eszköz, amely segítségével a házi kedvencek helyzete és mozgása folyamatosan nyomon követhető, mobil alkalmazáson keresztül.

  • A készülék Micro SIM-mel működik, amely nem része az alapcsomagnak
  • Nyakörv kerülete: 28-40 cm, állítható
  • Súly: 28g (SIM kártyával)
  • Dimenzió: 42 x 16 x 36 mm

Elfogyott

Leírás

A MyKi Pet talán a legkönnyebb kisállat nyomkövető a világon

A készülék súlya mindössze 28 gramm, ami alkalmas kis- és nagyméretű háziállatok (macskák, kutyák), valamint mezőgazdaságban élő állatok számára.
A MyKi Pet zárt térben is pontosan mutatja kedvence helyzetét, akár 10 méteres pontossággal nyújtanak információt.

Biztonsági zónák

A MyKi Pet tudja, ha a házi kedvence otthon van, és automatikusan meghatározza az otthona körüli biztonsági zónát. Ezenkívül a háziállat tulajdonos további biztonsági zónát alakíthat ki, például a szokásos sétahely körül. Ha az állatok elhagyják a biztonsági zónát, az állat gazdája azonnal értesítést fog kapni róla.

Alacsony fogyasztású üzemmód

Alacsony fogyasztású üzemmódban a nyomkövető tíz percenként ellenőrzi, hogy az állat még mindig a biztonsági zónában van-e. Ebben az üzemmódban az akkumulátor akár 5 napig bírja egy töltéssel.

Képezze ki kisállatát

A MyKi Pet az egyetlen nyomkövető, amely segítségével a távolból utasítások adhatók az állat számára. 4 különböző hangzást képes a nyakörvre küldeni, amelyek alapján különböző cselekvésekre taníthatja meg a kedvencet.
Videós bemutató segít abban, hogyan tanítsa kutyáját különböző reakciókra a különböző hangok szerint, melyeket az alkalmazáson keresztül, a gombok megnyomásával szólaltathat meg a nyakörvön.

Csepp és porálló

Függetlenül attól, hogy kint esik-e az eső vagy a kisállat nyakán bárhogy víz érte az eszközt, a MyKi Pet működni fog és látni fogja, hol van a kedvence.

További információk

Tömeg 28 g
Méretek 42 × 16 × 36 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Myki Pet” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top