Myki Auto

49 990 Ft 29 990 Ft

Biztonság a járműve és rakománya számára, egyszerűen, kábelezés és egyéb költségek nélkül.

  • A készülék Micro SIM-mel működik, amely nem része az alapcsomagnak
  • Akkumulátor: 10.000 mAh, nagy kapacitású Lítium-ion
  • IPx5 vízállóság
  • Súly: 285g
  • Dimenzió: 108x61x30 mm

Leírás

Könnyű használat, költségkímélő megoldás

Keresse meg járművében a legjobb helyet, ahol elhelyezheti az eszközt, anélkül, hogy gondolnia kellene a vezetékezés megoldására.
A MyKi Auto nem igényel tápegységet, teljesen autonóm módon működik.

A MyKi Auto az egyetlen nyomkövető a piacon, amely nem igényel további összegek kifizetését a mobilszolgáltatónál megkötött előfizetés havidíján túl.

Többszörös lokalizáció

Többszörös lokalizáció akár 5 méteres pontossággal. A világ minden táján követheti autóját vagy rakományát a MyKi Auto egyedülálló technológiájának segítségével, amely a GPS, a GLONASS, a Wi-Fi és az A-GPS technológiákat ötvözi. Akár egy épület mélygarázsában vagy egy hídon.

Myki Auto alkalmazás

A Lokalizáció a MyKi Auto alkalmazás egyik fő funkciója, amely tájékoztatja Önt járműve helyzetéről, ha Ön nem tartózkodik benne. Ellenőrizheti a jármű vagy az eszköz jelenlegi helyét, az akkumulátor állapotát és az aktuális sebességet, megtekintheti az utolsó hónap helyelőzményeit. Ha a Biztonsági mód aktiválva van, a jármű elmozdulása vagy rezgés észlelése esetén riasztási értesítés fog kapni.

Statisztika és információk

Ha üzleti tevékenységet folytat, autóparkot üzemeltet, a MyKi Auto hatékony módja annak, hogy felügyelje járműveit és teljeskörű jelentést kapjon a munkavállalók utazásairól. Az alkalmazásban statisztikákat kaphat az utazások számáról és a kiválasztott időszakban megtett utazásokról, a megtett kilométerekről, időről és az átlagsebességről.

Biztonsági zónák és riasztás

Járműve helyzetét előre beállított, maximum 5 biztonsági zóna által tudja követni. Minden esetben tájékoztatva lesz, amikor járműve elhagyja vagy belép az Ön által meghatározott zónákba. Ha az eszköz rezgést vagy mozgást észlel, Ön jelzést fog kapni. Aktiválja a lopás elleni védelmet, amikor kiszáll az autóból.

Nincs külső tápegység

A MyKi Auto erős mágnesének köszönhetően gyorsan és biztonságosan felszerelhetõ a gépkocsik, gépek, motorkerékpárok és különféle rakományok falára. Szerelés és kábelezés nem szükséges, nincs szükség tápfeszültségre. Egyszerűen illessze oda minden olyan felületre, amely a mágnest vonzza, akár a járműve aljára, csak egy másodperc a felszerelés.

Megnyújtott akkumulátor kapacitás

A MyKi Auto eszközzel kevesebb mint 10 másodpercenként kaphat információt a jármű aktuális helyéről. Ha az eszköz akkumulátor kímélő üzemmódban van, 10 percenként tájékoztatja Önt a jármű helyzetéről. Ezekkel a speciális beállításokkal az akkumulátor kapacitását egy töltéssel akár 90 napig meghosszabbíthatja.

További információk

Tömeg 285 g
Méretek 108 × 61 × 30 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Myki Auto” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top