Huawei Watch GT2 Pro Okosóra, Titánium, Fekete szíj

101 499 Ft 93 491 Ft

Huawei Watch GT 2 Pro

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro egy ultravékony sportóra, melynek vízállósága 50 méter, az üzemideje két hét, és integrált intelligens funkciókkal rendelkezik, mint például a vezeték nélküli töltés, a HUAWEI TruSleepTM, edzéskövetés, asszisztens, pulzusszám követés, GPS követés és így tovább. Könnyű és divatos kialakítása, tudományos fitnesz útmutatása és egészségügyi állapot vizsgáló funkciói ideális órává teszik a mindennapi szituációk és profi edzések során.

Edzés monitorozás

Órád a beépített gyorsulásmérővel és giroszkópos érzékelőkkel felismeri és figyeli a különböző típusú edzéstevékenységeket és a hozzájuk tartozó adatokat a nap folyamán, illetve támogatja az adatok összegyűjtését és megjelenítését, például a lépések számát, az elégetett kalóriák mennyiségét és az aktivitás intenzitását.

Megnézheted az edzés részletes adatait az óra Tevékenység menüpontban vagy a Huawei Health alkalmazásban, és megoszthatja az adatokat a Huawei Health alkalmazásból a különböző közösségi média platformokon.

Ön is elindíthat egyéni edzést az órájának Workout alkalmazásán, és elkészítheti saját testreszabott edzési tervet az Ön preferenciái alapján. Az edzés alatt az órája valós időben automatikusan rögzíti az edzés adatait, majd az edzés alapján útmutatást nyújt. Az edzés vége után megoszthatja eredményeit a Huawei Health alkalmazással.

Alvás monitorozás

Az órád a HUAWEI TruSleepTM alvásmonitorozó technológiát használja az alvásidő pontos és átfogó figyelemmel kíséréséhez, az indikátorok (például mély alvás, könnyű alvás és REM) azonosításához, valamint részletes alvásminőségi értékeléshez és ajánlásokhoz az alvásminőség javításához.

Stesszteszt

Az órád támogatja a stressz nyomon követését a nap 24 órájában. Az óra optikai pulzusszám-érzékelővel van felszerelve, amely nyomon követi a stresszt és megmutatja a stresszértékeket, hogy jobban megértsd a fizikai állapotodat. A stresszteszt eredménye szinkronizálódik a telefonnal, majd a felhőbe a Huawei Egészség alkalmazás segítségével. Hivatkozhatsz a tartalomra a STRESS RELIEF ASSISTANT alatt is, hogy csökkentsd a stressz szintjét és maradj nyugodt.

Légzési gyakorlatok

A légzési gyakorlatok segítenek ellazulni és javíthatják a hangulatodat a munkahelyen vagy a mindennapi életben. Helyesen viseld az óráját, tartsd a karodat mozdulatlanul és a légzési gyakorlatok elvégzéséhez kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Indíts egy egyéni légzési gyakorlatot az órádon és kövesd a képernyőn megjelenő animációkat a belélegzéshez és kilégzéshez. Ez idő alatt az órád összegyűjti a pulzusjeleidet. Amikor a légzési gyakorlatok befejeződtek, az óra megjeleníti az eredményeket és a pulzusodat.

Magassági barométer és iránytű

Az órában beépített magasságmérő és iránytű található, amely megkönnyíti az életedet, ha a szabadban tartózkodsz.

100 Edzés mód

Az óra 100 edzésmódot támogat, ezek közül hozzáadhatsz vagy eltávolíthatsz az órából kedved szerint az egyszerűbb használat érdekében. Edzésmód hozzáadásához az órádon érintsd meg az Edzés lehetőséget, és add hozzá a kívánt. Az edzésmód eltávolításához érintse meg az edzésmód jobb oldalán található Beállítások ikont, húzd az alját és érintsd meg az Eltávolítás elemet az edzés eltávolításához.

Távoli fényképezőgép használat

Ha az órát csatlakoztatod a telefonhoz, akkor az órádnak Távoli fényképezőgép funkciójával elindíthatod a telefon kameráját, és az óra képernyőjének megérintésével készíthetsz képet.

Automatikus edzésérzékelés

Az óra automatikusan felismeri az edzés állapotát. Miután engedélyezted ezt a funkciót az óra edzés beállításaiban, az órád emlékeztet, hogy kezd el az edzés rögzítését, amikor intenzívebb tevékenységet észlel. Választhatsz úgy, hogy figyelmen kívül hagyod vagy megkezded az edzés rögzítését. Jelenleg ez a funkció képes felismerni a futó, sétáló, elliptikus és evező edzéseket.

Műszaki adatok

Óratest anyaga: Titán ötvözet

Hátlap anyaga: Kerámia + Zafír üveg

Az óraszíj szélessége 22 mm, és 140–210 mm közötti csuklóméretekre alkalmas.

Vezeték nélküli töltés

Töltési idő: 2 óra

Készenléti idő: akár 2 hét

Bluetooth: 2.4 GHz, BT 5.1, támogatja a BLE-t/BR-t/EDR-t

Érzékelők:

Gyorsulás érzékelő

Giroszkóp

Geomágneses érzékelő

Optikai pulzusmérő

Környezeti fényérzékelő

Barométer érzékelő

Kapacitív érzékelő

GT2 ProGT2 ProGT2 Pro
Cikkszám: 09-002-1-2 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Értesítések

Órád valós időben jeleníti meg a telefon értesítéseit, ideértve az azonnali üzenetek, hívások, SMS üzenetek, e-mailek és közösségi média alkalmazások értesítéseit, illetve rezgéssel jelzi ezeket. Bizonyos értesítések esetén megteheted az SMS / csevegés törlését, a hívások elutasítását és az értesítések blokkolását.

Zene

Csatlakoztasd órádat a telefonhoz a Huawei Egészség alkalmazás segítségével, hogy irányítsd a telefon zenelejátszását az óráddal, valamint a zeneszámok közötti váltáshoz vagy a hangerő beállításához. Szinkronizálhatod a zenét a telefonról az órára és lejátszhatod azt csatlakoztatott Bluetooth fülhallgató segítségével, lehetővé téve a zenék hallgatását anélkül, hogy telefonodat magaddal kellene vinned. * Csak Android telefonokon támogatott.

Animált óraszámlapok

Az óra támogatja az animált óraszámlapokat, így még szórakoztatóbbá teheted órádat. Az animált óralap telepítéséhez nyisd meg a Huawei Egészség alkalmazást, érintsd meg az Eszközök, majd az óraszámlapok elemet, hogy megtalálhasd és telepíthesd az animált óraszámlapokat.

További információk

Tömeg 52 g
Méretek 47 × 47 × 11 mm
Szín

GT2 Pro

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Huawei Watch GT2 Pro Okosóra, Titánium, Fekete szíj” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top