Használt Myki Touch

29 990 Ft 9 990 Ft

Használt óráinknak új életet adunk. Hibátlan működéssel, kisebb szépséghibákkal most hihetetlen kedvezményes áron!

Óráinkra 3 hónap garanciát vállalunk!

Előfordulhatnak kisebb szépséghibák, karcolások, kopás. Mindegyik óra tesztelve, hibátlan működéssel kedvezményes áron a készlet erejéig!

Elérhető színek:

  • Piros számlap, piros szíjjal
  • Fekete számlap, fekete szíjjal

MyKi Touch – maradjunk mindig kapcsolatban

A MyKi Touch egy olyan új generációs eszköz, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy a MyKi Watch mobilalkalmazáson keresztül kommunikáljanak és figyelemmel kísérjék gyermekük helyzetét. A Myki Touch segítségével a szülők és gyermekeik mindig kapcsolatban állnak egymással. A magas szintű fejlesztés eredményeként az integrált SIM kártya, GPS-vevő, mikrofon, hangszóró és az érintés érzékelővel felszerelt MyKi Touch sokkal több mint egy egyszerű óra. Szórakoztató eszköz a gyermekének és nyugalom az Ön számára!

  • A készülék Micro SIM-mel működik, amely nem része az alapcsomagnak
  • Óraszíj hossza: 13-18,5cm, könnyen állítható
  • Súly: 40g (SIM kártyával)
  • Dimenzió: 57 x 13 x 33mm
Fekete használt touchFekete használt touchFekete használt touchPiros használt touchPiros használt touchPiros használt touch

Leírás

Kommunikáció hangban és szövegben

A MyKi Touch óráról 18 számot hívhat a telefonkönyvből. Ezeket a számokat kizárólag a szülõ állítja be és adja hozzá a MyKi Watch alkalmazásban. Az alkalmazásból hang- és szöveges üzeneteket küldhet az órára, ill. hangüzeneteket fogadhat az óráról.  Az órát az itt beállított engedélyezett számok hívhatják, amelyet szintén szülő aktiválhat vagy módosíthat. A MyKi Watch alkalmazás segítségével legfeljebb három számot adhat meg, amelyeket a fizikailag beépített SOS gomb hosszú megnyomásával az óra automatikusan hív, addig amíg a hívást valaki nem fogadja.

Lokációs képesség

A MyKi Touch fő funkciója, hogy tájékoztassa a szülőt gyermeke helyzetéről, ha nincsenek együtt. A Helyelőzmények menüben követhetők gyermekének mozgása a nap folyamán és az előző napokban. Az alkalmazás ugyanazon része az úgynevezett Biztonságos Zónák meghatározására szolgál, amelyeket szintén a szülő állít be és kérése szerint értesítést kaphat arról, amikor a gyermek belép, vagy elhagyja azokat.

Egyéniség vagy?
Legyen a Myki órád is az!

A gyermekek ízléséhez igazodva a MyKi három színben készül, az óra szíja cserélhető, az óra fej-része akár külön megvásárolható nyakpántba is illeszthető. A hosszú távú és folyamatos használatot előtérbe helyezve az óra egy feltöltéssel sokáig bírja, a karpánt puha és könnyű, a képernyő kerete gumival védett egy mosoly formájában. Az első aktiválás után az órán a pontos idő automatikusan beállításra kerül.

Tekintse meg a tartozékokat!

Valami nem úgy működik, ahogy szeretné, elakadt?

Rálelhet a megoldásra a Gyakori Kérdések között!

Elolvasom a gyakori kérdéseket

További információk

Tömeg 40 g
Méretek 57 × 13 × 33 mm
Szín

Fekete használt touch, Piros használt touch

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Használt Myki Touch” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top